Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжките Джапанки PENN Basic Logo Flip Flops</strong> са подходящи за басейн, тренировки и всекидневно носене. Тези джапанки ще осигурят необходимото удобство за всеки мъжки крак.<br><br><strong>Мъжките Джапанки PENN Basic Logo Flip Flops</strong> са изработени от излята гума, с доказана издръжливост и <strong>EVA подметка</strong>, за максимален комфорт. Олекотените и висококачествени материали, с които са изработени ги правят, лек, удобен и много желан модел. Но първокласните характеристики на тази джапанка не спират дотук. Гумени каишки спомагат за плътното прилепване на джапанките към крака, без да стягат. Те пленяват със стилния им и забележителен дизайн, който е подходящ за всяко едно мъжко ежедневие. По дължината на джапанката е изписано името на производителя с големи букви.<br><br><strong>Мъжките Джапанки PENN Basic Logo Flip Flops</strong> са чудесен начин да стартирате едно незабравимо лято.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 503398
8.99 New

Мъжки Джапанки PENN Basic Logo Flip Flops

Този продукт вече не се предлага!
-69%
29.00
8.99лв.
Спестявате 20.01лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжките Джапанки PENN Basic Logo Flip Flops са подходящи за басейн, тренировки и всекидневно носене. Тези джапанки ще осигурят необходимото удобство за всеки мъжки крак.

Мъжките Джапанки PENN Basic Logo Flip Flops са изработени от излята гума, с доказана издръжливост и EVA подметка, за максимален комфорт. Олекотените и висококачествени материали, с които са изработени ги правят, лек, удобен и много желан модел. Но първокласните характеристики на тази джапанка не спират дотук. Гумени каишки спомагат за плътното прилепване на джапанките към крака, без да стягат. Те пленяват със стилния им и забележителен дизайн, който е подходящ за всяко едно мъжко ежедневие. По дължината на джапанката е изписано името на производителя с големи букви.

Мъжките Джапанки PENN Basic Logo Flip Flops са чудесен начин да стартирате едно незабравимо лято.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Бял; Зелен
Спорт: Плуване
Пол: Мъже
Материал: Гума; EVA Пяна
Марка: Penn
Тип Обувки: Джапанки
Сезон: Лято
Стил: Ежедневен; Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех