Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжкото Яке CSKA Winter Jacket </strong>е предназначено за всички фенове на отбора от по-силния пол. Подходящо е за студените есенни и зимни дни.<br><br><strong>Мъжкото Яке CSKA Winter Jacket </strong>е изработено от висококачествени полиестерни материали, които задължат топлината дълго време и тънък слой полар от вътрешната страна. Якето разполага с регулируема качулка и висока яка, които да предпазват при по-силен и студен вятър. В предната част има два джоба - тип кенгуру и един в горната част от дясната страна. Предлага се в изчистен дизайн и стилен червен цвят, което улеснява многократно комбинирането с дрехи и обувки. Изобразено е логото на Армейците в предната част от лявата страна.<br><br>С <strong>Мъжкото Яке CSKA Winter Jacket</strong> ще се чувствате комфортно и удобно.<br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM </strong>
Model: 501215a
99.00 New

Мъжко Яке CSKA Winter Jacket

Този продукт вече не се предлага!
99.00
99.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжкото Яке CSKA Winter Jacket е предназначено за всички фенове на отбора от по-силния пол. Подходящо е за студените есенни и зимни дни.

Мъжкото Яке CSKA Winter Jacket е изработено от висококачествени полиестерни материали, които задължат топлината дълго време и тънък слой полар от вътрешната страна. Якето разполага с регулируема качулка и висока яка, които да предпазват при по-силен и студен вятър. В предната част има два джоба - тип кенгуру и един в горната част от дясната страна. Предлага се в изчистен дизайн и стилен червен цвят, което улеснява многократно комбинирането с дрехи и обувки. Изобразено е логото на Армейците в предната част от лявата страна.

С Мъжкото Яке CSKA Winter Jacket ще се чувствате комфортно и удобно.

Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Червен
Пол: Мъже
Отбор: ЦСКА
Материал: Полар; Полиестер
Тип Дрехи: Якета
Закопчаване: Цип
Сезон: Есен; Зима
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех