Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 15-16</strong> е първата домакинска тениска производство на <strong>Adidas</strong> за клуба. Представена е началото на юли месец, тази година. Забелязва се смяна на производителя, но не и на спонсора. В състава и е включена <strong>Climacool</strong> полиестерна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 15-16</strong> отново е в класичесия черно-бял дизайн на вертикални райета. За първи път в историята на клуба се забелзязват три жълти звезди над логото. Името на спонсора, логото на производителя и клуба са оцветени в черно бял цвят. На гърба има централно разпложен чисто бял участък и бяла яка.<br><br> <strong>Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 15-16</strong> е специалнен подарък за всички настоящи и бъдещи фенове на отбора.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501447
89.00 New

Официална Фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 15-16 е първата домакинска тениска производство на Adidas за клуба. Представена е началото на юли месец, тази година. Забелязва се смяна на производителя, но не и на спонсора. В състава и е включена Climacool полиестерна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.

Официалната Фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 15-16 отново е в класичесия черно-бял дизайн на вертикални райета. За първи път в историята на клуба се забелзязват три жълти звезди над логото. Името на спонсора, логото на производителя и клуба са оцветени в черно бял цвят. На гърба има централно разпложен чисто бял участък и бяла яка.

Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 15-16 е специалнен подарък за всички настоящи и бъдещи фенове на отбора.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял; Черен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Ювентус
Материал: Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех