Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 14-15</strong> е последната домакинска тениска дело на <strong>Nike</strong>. Характерна за тях е <strong>„Dri-FIT"</strong> материята, каквато са използвали при изработката и на тази фланелка.<br><br> Плата е смес от микрофибър и полиестер, което не позволява на потта да попива в тъкантта, а я задържа на повърхността, от където тя се изпарява.<br><br> <strong>Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 14-15</strong> по традиция е на черно-бели райета, или по-точно 5 черни и 4 бели на всяка страна. На гърба има централно разпложен чисто бял участък, а в края на маншетите на ръкавите има бял кант. Яката е черна, с обърнат ревер, а от вътрешната ѝ страна има шевици в синьо и жълто – кралските цветове на Торино. Под тях има етикет с надпис <strong>„Fino alla fine", </strong>което преведено на български означава<strong> “До края"</strong>. Логото на <strong>Nike </strong>e златисто, а това на <strong>Jeep</strong> бяло.<br><br> <strong>Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 14-15 </strong>е специалнен подарък за всички настоящи и бъдещи фенове на отбора.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501084a
127.00 New

Официална Фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 14-15

Този продукт вече не се предлага!
127.00
127.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 14-15 е последната домакинска тениска дело на Nike. Характерна за тях е „Dri-FIT" материята, каквато са използвали при изработката и на тази фланелка.

Плата е смес от микрофибър и полиестер, което не позволява на потта да попива в тъкантта, а я задържа на повърхността, от където тя се изпарява.

Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 14-15 по традиция е на черно-бели райета, или по-точно 5 черни и 4 бели на всяка страна. На гърба има централно разпложен чисто бял участък, а в края на маншетите на ръкавите има бял кант. Яката е черна, с обърнат ревер, а от вътрешната ѝ страна има шевици в синьо и жълто – кралските цветове на Торино. Под тях има етикет с надпис „Fino alla fine", което преведено на български означава “До края". Логото на Nike e златисто, а това на Jeep бяло.

Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Home Shirt 14-15 е специалнен подарък за всички настоящи и бъдещи фенове на отбора.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Отбор: Ювентус
Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех