Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Away Shirt 15-16</strong> е първата гостуваща тениска, производство на <strong>Adidas</strong> за клуба. Забелязва се смяна на производителя, но не и на спонсора. В състава и е включена <strong>Climacool </strong>полиестерна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.<br><br> <strong>Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Away Shirt 15-16</strong> освен с качество и дизайн, фланелката изненадва всички и с бледо, розовия си цвят, който ни припомня екипите на отбора в първите си години. В предната част на фланелката има панел, оцветен в две бели и една червена линия, върху който е разположено и името на спонсора<strong> Jeep</strong>. Яката, трите ленти на рамената и логото на производителя се открояват с черен цвят, маншетите на ръкавите с червен, а долната част на блузата с бял цвят.<br><br> Многоцветна и същевременно стилна и удобна - <strong>Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Away Shirt 15-16</strong> е идеален подарък за всеки настоящ и бъдещ фен на отбора.<br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br> <br><br>
Model: 501447a
89.00 New

Официална Фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Away Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Away Shirt 15-16 е първата гостуваща тениска, производство на Adidas за клуба. Забелязва се смяна на производителя, но не и на спонсора. В състава и е включена Climacool полиестерна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.

Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Away Shirt 15-16 освен с качество и дизайн, фланелката изненадва всички и с бледо, розовия си цвят, който ни припомня екипите на отбора в първите си години. В предната част на фланелката има панел, оцветен в две бели и една червена линия, върху който е разположено и името на спонсора Jeep. Яката, трите ленти на рамената и логото на производителя се открояват с черен цвят, маншетите на ръкавите с червен, а долната част на блузата с бял цвят.

Многоцветна и същевременно стилна и удобна - Официалната фланелка Ювентус JUVENTUS Mens Away Shirt 15-16 е идеален подарък за всеки настоящ и бъдещ фен на отбора.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAMЦвят: Розов
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Ювентус
Материал: Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех