Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Реал Мадрид REAL MADRID Mens Away Shirt 15-16</strong> ще привлече погледите към себе си не само с материя, но и с цвят. В състава е включена памучна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Реал Мадрид REAL MADRID Mens Away Shirt 15-16</strong> и този път е оцветена в отличителен и стилен цвят. <strong>Adidas </strong>залагат на преобладаващ сив цвят с бели акценти и екелтрикови зелени ленти по рамената. Фланелката се отличава с оцветеното в сиво-бяло лого на отбора. Яката, маншетите и долната част на блузата са в малко по-тъмно сив цвят.<br><br> <strong>Официалната фланелка Реал Мадрид REAL MADRID Mens Away Shirt 15-16 </strong>и този сезон със сигурност ще разбие всички представи и очаквания относно екипите на <strong>Белия балет</strong>.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501445a
89.00 New

Официална Фланелка Реал Мадрид REAL MADRID Mens Away Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Реал Мадрид REAL MADRID Mens Away Shirt 15-16 ще привлече погледите към себе си не само с материя, но и с цвят. В състава е включена памучна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.

Официалната Фланелка Реал Мадрид REAL MADRID Mens Away Shirt 15-16 и този път е оцветена в отличителен и стилен цвят. Adidas залагат на преобладаващ сив цвят с бели акценти и екелтрикови зелени ленти по рамената. Фланелката се отличава с оцветеното в сиво-бяло лого на отбора. Яката, маншетите и долната част на блузата са в малко по-тъмно сив цвят.

Официалната фланелка Реал Мадрид REAL MADRID Mens Away Shirt 15-16 и този сезон със сигурност ще разбие всички представи и очаквания относно екипите на Белия балет.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Сив
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Реал Мадрид
Материал: Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех