Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Милан Milan Mens Away Shirt 15-16</strong> е производство отново на Adidas. В основата ѝ стои отново <strong>Climacool</strong>. Тя се характеризира с това, че отвежда влагата в горните слоеве на плата, а провежда въздуха в близост до кожата. По този начин оставате сухи през цялото време докато я носите.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Милан Milan Mens Away Shirt 15-16</strong> и този сезон е в преобладаващ бял цвят, с червени детайли. Маншетите на ръкавите и лентата в края на фланелката са в червен цвят. На двете рамена има по три сиви ленти, характерни за <strong>Adidas</strong>. В предната част са изобразени логата на <strong>Adidas</strong> и <strong>Милан</strong> и надпис <strong>Fly Emirates</strong>. Новата фланелка се отличава с наличния правоъгълник оцветен в червена гама, върху който е изписано с бял цвят името на спонсора.<br><br><strong>Официалната Фланелка Милан Milan Mens Away Shirt 15-16</strong> е едно впечатляващо творение, достойно за гардероба на всеки истински фен.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501448a
89.00 New

Официална Фланелка Милан MILAN Mens Away Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Милан Milan Mens Away Shirt 15-16 е производство отново на Adidas. В основата ѝ стои отново Climacool. Тя се характеризира с това, че отвежда влагата в горните слоеве на плата, а провежда въздуха в близост до кожата. По този начин оставате сухи през цялото време докато я носите.

Официалната Фланелка Милан Milan Mens Away Shirt 15-16 и този сезон е в преобладаващ бял цвят, с червени детайли. Маншетите на ръкавите и лентата в края на фланелката са в червен цвят. На двете рамена има по три сиви ленти, характерни за Adidas. В предната част са изобразени логата на Adidas и Милан и надпис Fly Emirates. Новата фланелка се отличава с наличния правоъгълник оцветен в червена гама, върху който е изписано с бял цвят името на спонсора.

Официалната Фланелка Милан Milan Mens Away Shirt 15-16 е едно впечатляващо творение, достойно за гардероба на всеки истински фен.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Милан
Материал: Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех