Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Манчестър Юнайтед Manchester United Mens Home Shirt 15-16</strong> е първата домакинска фланелка, производство на <strong>Adidas</strong>. От този сезон отбора е с нов производител, но си запазва спонсора. Полиестерната тъкан влизаща в състава ѝ активно участва и поддържа термурегулацията на тялото. Заедно с това, тя е лека и дишаща, характеристики от важно значение за активните спортисти.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Манчестър Юнайтед Manchester United Mens Home Shirt 15-16</strong> е отново в преобладаващ червен цвят, но този път само с бели детайли. На двете рамена има по три бели ленти, характерни за <strong>Adidas</strong>. Новата фланелка е с V-образно деколте с бял кант. Белият кант се забелязва и в крайщата на ръкавите. В предната част са изобразени логата на <strong>Adidas</strong>, <strong>Манчестър Юнайтет</strong> и спонсора - <strong>Chevrolet</strong>.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Манчестър Юнайтед Manchester United Mens Home Shirt 15-16</strong> е Вашият начин да изразите подкрепата си към отбора.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501450
89.00 New

Официална Фланелка Манчестър Юнайтед MANCHESTER UNITED Mens Home Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Манчестър Юнайтед Manchester United Mens Home Shirt 15-16 е първата домакинска фланелка, производство на Adidas. От този сезон отбора е с нов производител, но си запазва спонсора. Полиестерната тъкан влизаща в състава ѝ активно участва и поддържа термурегулацията на тялото. Заедно с това, тя е лека и дишаща, характеристики от важно значение за активните спортисти.

Официалната Фланелка Манчестър Юнайтед Manchester United Mens Home Shirt 15-16 е отново в преобладаващ червен цвят, но този път само с бели детайли. На двете рамена има по три бели ленти, характерни за Adidas. Новата фланелка е с V-образно деколте с бял кант. Белият кант се забелязва и в крайщата на ръкавите. В предната част са изобразени логата на Adidas, Манчестър Юнайтет и спонсора - Chevrolet.

Официалната Фланелка Манчестър Юнайтед Manchester United Mens Home Shirt 15-16 е Вашият начин да изразите подкрепата си към отбора.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Манчестър Юнайтед
Материал: Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех