Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Манчестър Сити MANCHESTER CITY Mens Away Shirt 15-16</strong> е най-новата фланелка за гостувания на отбора. Тя отново впечатлява с интересния си дизайн, при който има интересни шарки по ръкавите в електриков цвят.Логата на производителя <strong>Nike </strong>и "<strong>гражданите</strong>" красят предната страна на тениската заедно с името на спонсора на отбора <strong>Etihad Аirways</strong> в изкрящ, електриково-син цвят.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Манчестър Сити MANCHESTER CITY Mens Away Shirt 15-16</strong> е отново творение на <strong>Nike</strong>. Като техен продукт тя е съставена от т.нар. „<strong>Dri-Fit</strong>" тъкани. Те благоприятстват микроклимата на тялото, намаляват изпотяването и увеличават комфорта. Освен всичко, фланелката е много лесна за поддръжка, трудно се цапа и не се мачка.<br><br> С <strong>официалната фланелка Манчестър Сити MANCHESTER CITY Mens Away Shirt 15-16</strong> ще внесете атрактивност и удобство в ежедневието си.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501449
89.00 New

Официална Фланелка Манчестър Сити MANCHESTER CITY Mens Away Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Манчестър Сити MANCHESTER CITY Mens Away Shirt 15-16 е най-новата фланелка за гостувания на отбора. Тя отново впечатлява с интересния си дизайн, при който има интересни шарки по ръкавите в електриков цвят.Логата на производителя Nike и "гражданите" красят предната страна на тениската заедно с името на спонсора на отбора Etihad Аirways в изкрящ, електриково-син цвят.

Официалната Фланелка Манчестър Сити MANCHESTER CITY Mens Away Shirt 15-16 е отново творение на Nike. Като техен продукт тя е съставена от т.нар. „Dri-Fit" тъкани. Те благоприятстват микроклимата на тялото, намаляват изпотяването и увеличават комфорта. Освен всичко, фланелката е много лесна за поддръжка, трудно се цапа и не се мачка.

С официалната фланелка Манчестър Сити MANCHESTER CITY Mens Away Shirt 15-16 ще внесете атрактивност и удобство в ежедневието си.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Тъмносин
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Манчестър Сити
Материал: Полиестер
Марка: Nike
Тип Дрехи: Тениски
Закопчаване: Копчета
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех