Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Third Shirt 15-16</strong> е на пазара от април месец, тази година. Спонсорът отново е <strong>Standard Chartered</strong>, но производителят е друг. Този сезон производител на новите екипи е <strong>New Balance</strong>. Изработена е от полиестерна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Third Shirt 15-16</strong> е в стилен, черен цвят,на сиви райета, които се забелязват само в предната част, с бели и червени детайли. Логото на отбора, производителя и спонсора и яката са в бял цвят. Фланелката се отличава с тънките, бяло-червени ленти по ръкавите и спортно-елегантната яка,с копче.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Third Shirt 15-16</strong> за поредна година успява да предизвика огромен интерес във феновете.<br><br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501443b
89.00 New

Официална Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Third Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Third Shirt 15-16 е на пазара от април месец, тази година. Спонсорът отново е Standard Chartered, но производителят е друг. Този сезон производител на новите екипи е New Balance. Изработена е от полиестерна материя, която се отличава с много положителни качества. Сред тях са добрата проветривост, бързото изпаряване на влагата, не запарява кожата и дори понижава пулса при интензивни натоварвания.

Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Third Shirt 15-16 е в стилен, черен цвят,на сиви райета, които се забелязват само в предната част, с бели и червени детайли. Логото на отбора, производителя и спонсора и яката са в бял цвят. Фланелката се отличава с тънките, бяло-червени ленти по ръкавите и спортно-елегантната яка,с копче.

Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Third Shirt 15-16 за поредна година успява да предизвика огромен интерес във феновете.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Ливърпул
Материал: Полиестер
Марка: New Balance
Тип Дрехи: Тениски
Закопчаване: Копчета
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех