Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Home Shirt 15-16</strong> е на пазара от тази година, април месец. Спонсорът отново е <strong>Standard Chartered</strong>, но производителят е друг. Този сезон производител на новите екипи е <strong>New Balance</strong>.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Home Shirt 15-16</strong> е отново в характерния за отбора цвят - червен, като на лицевата част се забелязва шахматна шарка с различни по големина правоъгълници, вдъхновена от бяло-червената мозайка, която се получава, когато феновете развеят Мърсисайдските знамена и шалове. Логото на отбора, производителя и спонсора са в бял цвят. Фланелката се отличава със спортно-елегантна яка, с тънка, жълта ивица, която я подчертава.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Home Shirt 15-16</strong> за поредна година успява да предизвика огромен интерес във феновете.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM </strong><br><br>
Model: 501443
89.00 New

Официална Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Home Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Home Shirt 15-16 е на пазара от тази година, април месец. Спонсорът отново е Standard Chartered, но производителят е друг. Този сезон производител на новите екипи е New Balance.

Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Home Shirt 15-16 е отново в характерния за отбора цвят - червен, като на лицевата част се забелязва шахматна шарка с различни по големина правоъгълници, вдъхновена от бяло-червената мозайка, която се получава, когато феновете развеят Мърсисайдските знамена и шалове. Логото на отбора, производителя и спонсора са в бял цвят. Фланелката се отличава със спортно-елегантна яка, с тънка, жълта ивица, която я подчертава.

Официалната Фланелка Ливърпул LIVERPOOL Mens Home Shirt 15-16 за поредна година успява да предизвика огромен интерес във феновете.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Ливърпул
Материал: Полиестер
Марка: New Balance
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех