Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Лекси LEVSKI Mens Third Shirt 15-16</strong> е производство на испанската фирма <strong>Joma</strong>, с която <strong>ФК Левски</strong> са сключили споразумение. Освен с нов производител клубът се сдобива и с нов спонсор - мобилният оператор "<strong>Виваком</strong>". Фланелката е представена май месец, тази година на официална пресконференция.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Лекси LEVSKI Mens Third Shirt 15-16</strong> е изработена от тънка, полиестерна материя, която не запарява, а има много добра проветривост. Създава удобство и комфорт и е много приятна на допир. Фланелката е с преобладаващ сив-графитен, бели и червени акценти. На яката е изписан надпис: "<strong>Левски</strong>", а на гърба е поставен един от рефрените на феновете на отбора: "<strong>Нито капка страх, нито крачка назад</strong>". На левият ръкав е изписана първата година от сезона - 2015г., а на лесния - 1965г., която е свързана с 50 годишнината от евродебюта на отбора.<br><br> Покажете подкрепата към любимия отбор, по един стилен и забележителен начин с <strong>Официалната Фланелка Лекси LEVSKI Mens Third Shirt 15-16</strong>.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501018a
69.99 New

Официална Фланелка Левски LEVSKI Mens Third Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
69.99
69.99лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Лекси LEVSKI Mens Third Shirt 15-16 е производство на испанската фирма Joma, с която ФК Левски са сключили споразумение. Освен с нов производител клубът се сдобива и с нов спонсор - мобилният оператор "Виваком". Фланелката е представена май месец, тази година на официална пресконференция.

Официалната Фланелка Лекси LEVSKI Mens Third Shirt 15-16 е изработена от тънка, полиестерна материя, която не запарява, а има много добра проветривост. Създава удобство и комфорт и е много приятна на допир. Фланелката е с преобладаващ сив-графитен, бели и червени акценти. На яката е изписан надпис: "Левски", а на гърба е поставен един от рефрените на феновете на отбора: "Нито капка страх, нито крачка назад". На левият ръкав е изписана първата година от сезона - 2015г., а на лесния - 1965г., която е свързана с 50 годишнината от евродебюта на отбора.

Покажете подкрепата към любимия отбор, по един стилен и забележителен начин с Официалната Фланелка Лекси LEVSKI Mens Third Shirt 15-16.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Левски
Материал: Полиестер
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех