Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Левски JOMA Levski Mens Third Shirt 16-17</strong> е най-новото предложение на сините, произведено от испанската марка Joma. Екипът този сезон се отличава с лика на националния герой Димитър Списаревски, в знак на почит, заради 100-годишнината от неговото раждане.<br><br><strong>Официалната Фланелка Левски JOMA Levski Mens Third Shirt 16-17</strong> е изработена от полиестернини материали, които не дразнят кожата, а повзоляват на въздуха спокойно да циркулира около тялото. Фланелката е в жълт цвят, като в предната част е изобразена сублимирана бродерия на клубната емблема и сублимационен печат на кап. Димитър Списаревски. На ръкавите са изписани годините 2016 и 2017, а в задната част на тениската при врата е изписан надпис "100 години от рождението на кап. Списаревски".<br><br><strong>Официалната Фланелка Левски JOMA Levski Mens Third Shirt 16-17</strong> е уникална възможност да изразите подкрепата към любимия отбор, по един сигурен и стилен начин.<br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 503499
69.00 New

Официална Фланелка Левски LEVSKI Mens Away Shirt 16-17

Този продукт вече не се предлага!
69.00
69.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Левски JOMA Levski Mens Third Shirt 16-17 е най-новото предложение на сините, произведено от испанската марка Joma. Екипът този сезон се отличава с лика на националния герой Димитър Списаревски, в знак на почит, заради 100-годишнината от неговото раждане.

Официалната Фланелка Левски JOMA Levski Mens Third Shirt 16-17 е изработена от полиестернини материали, които не дразнят кожата, а повзоляват на въздуха спокойно да циркулира около тялото. Фланелката е в жълт цвят, като в предната част е изобразена сублимирана бродерия на клубната емблема и сублимационен печат на кап. Димитър Списаревски. На ръкавите са изписани годините 2016 и 2017, а в задната част на тениската при врата е изписан надпис "100 години от рождението на кап. Списаревски".

Официалната Фланелка Левски JOMA Levski Mens Third Shirt 16-17 е уникална възможност да изразите подкрепата към любимия отбор, по един сигурен и стилен начин.

Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Жълт
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Левски
Материал: Полиестер
Марка: Joma
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех