Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Челси Chelsea Mens Home Shirt 15-16 </strong>е производство отново на <strong>Adidas</strong>. От този сезон отбора е с нов спонсор - японската компания за автомобилни гуми "<strong>Йокохама</strong>". В основата ѝ стои отново <strong>Climacool</strong>. Тя се характеризира с това, че отвежда влагата в горните слоеве на плата, а провежда въздуха в близост до кожата. По този начин оставате сухи през цялото време докато я носите.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Челси Chelsea Mens Home Shirt 15-16</strong> е отново в преобладаващ син цвят, но този път без шарки. На двете рамена има по три бели ленти, характерни за <strong>Adidas</strong>. Новата фланелка е с копче и яка с комбинация от бял и червен кант. Комбинацията се забелязва и в крайщата на ръкавите и е за последно използвана в екипите на отбора 2010-2011 сезон. В предната част са изобразени логата на <strong>Adidas</strong>, <strong>Челси</strong> и спонсора - <strong>Yokohama tyres</strong>.<strong></strong><br><br> <strong>Официалната Фланелка Челси Chelsea Mens Home Shirt 15-16</strong> е едно впечатляващо творение, достойно за гардероба на всеки истински фен.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501453a
89.00 New

Официална Фланелка Челси CHELSEA Mens Home Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Челси Chelsea Mens Home Shirt 15-16 е производство отново на Adidas. От този сезон отбора е с нов спонсор - японската компания за автомобилни гуми "Йокохама". В основата ѝ стои отново Climacool. Тя се характеризира с това, че отвежда влагата в горните слоеве на плата, а провежда въздуха в близост до кожата. По този начин оставате сухи през цялото време докато я носите.

Официалната Фланелка Челси Chelsea Mens Home Shirt 15-16 е отново в преобладаващ син цвят, но този път без шарки. На двете рамена има по три бели ленти, характерни за Adidas. Новата фланелка е с копче и яка с комбинация от бял и червен кант. Комбинацията се забелязва и в крайщата на ръкавите и е за последно използвана в екипите на отбора 2010-2011 сезон. В предната част са изобразени логата на Adidas, Челси и спонсора - Yokohama tyres.

Официалната Фланелка Челси Chelsea Mens Home Shirt 15-16 е едно впечатляващо творение, достойно за гардероба на всеки истински фен.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Син
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Челси
Материал: Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Закопчаване: Копчета
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех