Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната фланелка Челси CHELSEA Mens Away Shirt 14-15 </strong>за пореден път е творение на <strong>adidas, </strong>като както стана ясно от преподписания договор, така ще бъде чак до 2023 година. Изработена е от полиестерна лека и дишаща материя, която от една страна провежда потта към външната повърхност на плата да се изпари, а от друга позволява на въздуха да циркулира в близост до кожата и тя да се охлади. Това най-общо е обидинено в едно понятие – <strong>Climacool.</strong><br><br> <strong>Стайлинга на официалната фланелка Челси CHELSEA Mens Away Shirt 14-15 </strong>е вдъхновен от визията на Челси през 70-те години и екипите на домакините на тазгодишното световно първенство – Бразилия. Цвета ѝ е жълт със синя яка и сини маншети на ръкавите. Отличителните белези на производителя и спонсора също са сини. Цветовте на герба на отбора са нагласени спрямо тези на фланелката и детайлите ѝ.<br><br> <strong>Официалната фланелка Челси CHELSEA Mens Away Shirt 14-15 </strong>ще бъде Слънцето във вашия гардероб.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501069a
89.00 New

Официална Фланелка Челси CHELSEA Mens Away Shirt 14-15

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната фланелка Челси CHELSEA Mens Away Shirt 14-15 за пореден път е творение на adidas, като както стана ясно от преподписания договор, така ще бъде чак до 2023 година. Изработена е от полиестерна лека и дишаща материя, която от една страна провежда потта към външната повърхност на плата да се изпари, а от друга позволява на въздуха да циркулира в близост до кожата и тя да се охлади. Това най-общо е обидинено в едно понятие – Climacool.

Стайлинга на официалната фланелка Челси CHELSEA Mens Away Shirt 14-15 е вдъхновен от визията на Челси през 70-те години и екипите на домакините на тазгодишното световно първенство – Бразилия. Цвета ѝ е жълт със синя яка и сини маншети на ръкавите. Отличителните белези на производителя и спонсора също са сини. Цветовте на герба на отбора са нагласени спрямо тези на фланелката и детайлите ѝ.

Официалната фланелка Челси CHELSEA Mens Away Shirt 14-15 ще бъде Слънцето във вашия гардероб.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Жълт
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Челси
Материал: Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех