Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната фланелка Бразилия BRAZIL 2014 World Cup Away Kit </strong>за първи път е представена от <strong>Nike</strong> на широката аудитория миналата година на организирания от него Фестивал на спорта в Рио де Жанейро.<br><br> Дизайнерите от <strong>Nike </strong>показаха, че за изработката на националните екипи на домакина на това грандиозно събитие, отново са заложили на сигурността и удобството съдържащи се в <strong>Dri-fit </strong>технологията. Използваната при нея хидрофобна материя гарантира, че потта ще отиде на повърхността на тъкънта, от където лесно ще се изпари, а кожата ще остане суха и добре проветрена.<br><br> <strong>Официалната фланелка Бразилия BRAZIL 2014 World Cup Away Kit </strong>е изпълнена със символизъм. Съчетанието и преливането на различни нюанси на синьото е вдъхновено от океана, сърф културата и енергичността на бразилския народ. От вътрешната страна на яката има графика изобразяваща т. нар. Южен кръст, като звездите над него символизират обявяването на Бразилия за република през 1889 година. Всичко това чудесно е допълнено от V-образно деколте.<br><br> <strong>Официалната фланелка Бразилия BRAZIL 2014 World Cup Away Kit </strong>е предназначена най-вече за феновете на атрактивния футбол.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 500978a
88.00 New

Официална Фланелка Бразилия BRAZIL 2014 World Cup Away Kit

Този продукт вече не се предлага!
-31%
129.00
88.00лв.
Спестявате 41.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната фланелка Бразилия BRAZIL 2014 World Cup Away Kit за първи път е представена от Nike на широката аудитория миналата година на организирания от него Фестивал на спорта в Рио де Жанейро.

Дизайнерите от Nike показаха, че за изработката на националните екипи на домакина на това грандиозно събитие, отново са заложили на сигурността и удобството съдържащи се в Dri-fit технологията. Използваната при нея хидрофобна материя гарантира, че потта ще отиде на повърхността на тъкънта, от където лесно ще се изпари, а кожата ще остане суха и добре проветрена.

Официалната фланелка Бразилия BRAZIL 2014 World Cup Away Kit е изпълнена със символизъм. Съчетанието и преливането на различни нюанси на синьото е вдъхновено от океана, сърф културата и енергичността на бразилския народ. От вътрешната страна на яката има графика изобразяваща т. нар. Южен кръст, като звездите над него символизират обявяването на Бразилия за република през 1889 година. Всичко това чудесно е допълнено от V-образно деколте.

Официалната фланелка Бразилия BRAZIL 2014 World Cup Away Kit е предназначена най-вече за феновете на атрактивния футбол.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял; Син
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Бразилия 2014
Материал: Полиестер
Марка: Nike
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех