Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Белгия BELGIUM 2014 World Cup Away Kit</strong> е фланелката за гостувания на отбора. Изработена в черно, с червени и жълти елементи по цялата предна дължина, съставени от много малки линии. Фланелката е базирана на същата основа, на която е направен и домакинският екип, а именно белгийското знаме и неговите цветове. Логото на отбора и логото на известния производител <strong>Burrda Sports </strong>украсяват предната част, а атрактивността на модела се довършва от пъстрите маншети в черно, червено и жълто по ръкавите и якичката.<br><br>Както при всяка една футболна фланелка и при<strong> официалната фланелка Белгия BELGIUM 2014 World Cup Away Kit</strong> производителят залага на олекотена материя, удобна за носене и подръжка.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Белгия BELGIUM 2014 World Cup Away Kit</strong> е прекрасен подарък за всеки един истински фен.<strong><br></strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501050a
88.00 New

Официална Фланелка Белгия BELGIUM 2014 World Cup Away Kit

Този продукт вече не се предлага!
-31%
129.00
88.00лв.
Спестявате 41.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Белгия BELGIUM 2014 World Cup Away Kit е фланелката за гостувания на отбора. Изработена в черно, с червени и жълти елементи по цялата предна дължина, съставени от много малки линии. Фланелката е базирана на същата основа, на която е направен и домакинският екип, а именно белгийското знаме и неговите цветове. Логото на отбора и логото на известния производител Burrda Sports украсяват предната част, а атрактивността на модела се довършва от пъстрите маншети в черно, червено и жълто по ръкавите и якичката.

Както при всяка една футболна фланелка и при официалната фланелка Белгия BELGIUM 2014 World Cup Away Kit производителят залага на олекотена материя, удобна за носене и подръжка.

Официалната Фланелка Белгия BELGIUM 2014 World Cup Away Kit е прекрасен подарък за всеки един истински фен.
WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Бразилия 2014
Материал: Полиестер
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех