Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Официалната Фланелка Арсенал Arsenal Mens Third Shirt 15-16 </strong>и този сезон е производство на <strong>Puma</strong>. В състава на фланелката, производителите отново са заложили на микроканали, разположени на точно определени места, които се грижат за добрата вентилация и стимулират естествената терморегулация на тялото. Наред с това, материята е много мека и удобна за носене.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Арсенал Arsenal Mens Third Shirt 15-16</strong> е с преобладаващ черен цвят с правоъгълни шарки. В дясната, странична част е бял цвят, в средата ярък, тюркоазен, а от лявата страна златист. Рамената, ръкавите и долната част на гърба са в лъскав, черен цвят. Спонсорът <strong>Fly Emirates</strong> е изписан с бял цвят, логото на производителите и отбора в златист. В задната част при врата е изобразен триъгълник, в който е изписана буквата "А", представляваща футболния клуб.<br><br> <strong>Официалната Фланелка Арсенал Arsenal Mens Third Shirt 15-16</strong> е подходяща за всеки един ценител на качеството и любител на добрия футбол.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501442b
89.00 New

Официална Фланелка Арсенал ARSENAL Mens Third Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
-29%
127.00
89.00лв.
Спестявате 38.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Официалната Фланелка Арсенал Arsenal Mens Third Shirt 15-16 и този сезон е производство на Puma. В състава на фланелката, производителите отново са заложили на микроканали, разположени на точно определени места, които се грижат за добрата вентилация и стимулират естествената терморегулация на тялото. Наред с това, материята е много мека и удобна за носене.

Официалната Фланелка Арсенал Arsenal Mens Third Shirt 15-16 е с преобладаващ черен цвят с правоъгълни шарки. В дясната, странична част е бял цвят, в средата ярък, тюркоазен, а от лявата страна златист. Рамената, ръкавите и долната част на гърба са в лъскав, черен цвят. Спонсорът Fly Emirates е изписан с бял цвят, логото на производителите и отбора в златист. В задната част при врата е изобразен триъгълник, в който е изписана буквата "А", представляваща футболния клуб.

Официалната Фланелка Арсенал Arsenal Mens Third Shirt 15-16 е подходяща за всеки един ценител на качеството и любител на добрия футбол.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Арсенал
Материал: Полиестер
Марка: Puma
Тип Дрехи: Тениски
Закопчаване: Копчета
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех