Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжката Тренировъчна Фланелка Левски LEVSKI Mens Training Shirt 15-16</strong> е удобна и стилна, подходяща за ежедневието на всеки мъж-фен на сините и за тренировка.<br><br><strong>Мъжката Тренировъчна Фланелка Левски LEVSKI Mens Training Shirt 15-16</strong> е изработена от полиестерни материали, които не дразнят кожата, а повзоляват на въздуха спокойно да циркулира около тялото. Фланелката е в стилна комбинация от син и черен цвят, като в предната и част е изобразено логото на "Отбора на народа" и логото на марката-производител. Фланелката е с втален силует и стандартна дължина. Цветовата комбинация позволява да бъде комбинирана с различни цветове дрехи и обувки.<br><br>С <strong>Мъжката Тренировъчна Фланелка Левски LEVSKI Mens Training Shirt 15-16 </strong>ще подкрепите любимия си отбор по един сигурен начин.<br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 503518
39.00 New

Мъжка Тренировъчна Фланелка Левски LEVSKI Mens Training Shirt 15-16

Този продукт вече не се предлага!
39.00
39.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжката Тренировъчна Фланелка Левски LEVSKI Mens Training Shirt 15-16 е удобна и стилна, подходяща за ежедневието на всеки мъж-фен на сините и за тренировка.

Мъжката Тренировъчна Фланелка Левски LEVSKI Mens Training Shirt 15-16 е изработена от полиестерни материали, които не дразнят кожата, а повзоляват на въздуха спокойно да циркулира около тялото. Фланелката е в стилна комбинация от син и черен цвят, като в предната и част е изобразено логото на "Отбора на народа" и логото на марката-производител. Фланелката е с втален силует и стандартна дължина. Цветовата комбинация позволява да бъде комбинирана с различни цветове дрехи и обувки.

С Мъжката Тренировъчна Фланелка Левски LEVSKI Mens Training Shirt 15-16 ще подкрепите любимия си отбор по един сигурен начин.

Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Син
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Отбор: Левски
Материал: Полиестер
Марка: Joma
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех