Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжката Тениска WARRIOR Liverpool Mens Away Shirt 13/14</strong> напомня за различния, характерен за екипите на 90-те години дизайн, или по-точно този по времето на Купата на Европейските Шампиони през 1981 година. Фланелката обединява материя и техология, за да осигури максимално удобство и сигурност на терена. За производителите от <strong>Warriors </strong>това означава само едно, а имено <em><strong data-redactor-tag="strong">„War-Tech". </strong></em>За широката аудитория тази технология е синоним на терморегулация и комфорт. Също така е и изключително лесна за подръжка.<br><br> <strong><strong data-redactor-tag="strong">Мъжката Тениска WARRIOR Liverpool Mens Away Shirt 13/14</strong> </strong>е снежно бяла, с дръзки шарки в черно, сиво и червено, символизиращи амбициите на отбора. За разлика от червената яка, ръкавите остават в основния бял цвят. Логото на производителя е червено, а това на клуба е златисто. Подобно на домакинската фланелка, на гърба е изписано числото „96", в памет на всички загинали при трагедията в Хилзбъро.<br><br> <strong>Мъжката Тениска WARRIOR Liverpool Mens Away Shirt 13/14 </strong>автоматично дава една по-различна и модерна визия на всеки осмелил се да я носи.<br><br> Официално лицензиран продукт<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM</strong><br><br>
Model: 100645a
127.00 New

Мъжка Тениска WARRIOR Liverpool Mens Away Shirt 13/14

Този продукт вече не се предлага!
127.00
127.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжката Тениска WARRIOR Liverpool Mens Away Shirt 13/14 напомня за различния, характерен за екипите на 90-те години дизайн, или по-точно този по времето на Купата на Европейските Шампиони през 1981 година. Фланелката обединява материя и техология, за да осигури максимално удобство и сигурност на терена. За производителите от Warriors това означава само едно, а имено „War-Tech". За широката аудитория тази технология е синоним на терморегулация и комфорт. Също така е и изключително лесна за подръжка.

Мъжката Тениска WARRIOR Liverpool Mens Away Shirt 13/14 е снежно бяла, с дръзки шарки в черно, сиво и червено, символизиращи амбициите на отбора. За разлика от червената яка, ръкавите остават в основния бял цвят. Логото на производителя е червено, а това на клуба е златисто. Подобно на домакинската фланелка, на гърба е изписано числото „96", в памет на всички загинали при трагедията в Хилзбъро.

Мъжката Тениска WARRIOR Liverpool Mens Away Shirt 13/14 автоматично дава една по-различна и модерна визия на всеки осмелил се да я носи.

Официално лицензиран продуктWWW.SPORTRESPECT.COM

Пол: Мъже
Марка: Warrior
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех