Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p style="background-color: rgb(255, 255, 255);"><strong>Мъжката Тениска GIVOVA Shirt One ML</strong> е специално предложение от италианската фирма за всеки представител на силния пол, който симпатизира на изчистения и стилен, спортен вид.<br></p><p style="background-color: rgb(255, 255, 255);"><strong>Мъжката Тениска GIVOVA Shirt One ML</strong> е изработена от висококачествени, полиестерни, меки материали, притежаващи множество отводни канали, които позволяват на въздуха да циркулира свободно около тялото. Моделът е с права кройка, което я прави изключително удобна и същевременно модерна. Едно от основните предимства на тази тениска е, че лесно се поддържа, бързо съхне и почти не се мачка. Деколтето и е в стандартна, овална форма. Подходяща е както за всякакъв вид спорт, така и за ежедневно носене.<br></p><p style="background-color: rgb(255, 255, 255);"><strong>Мъжката Тениска GIVOVA Shirt One ML</strong> ще стане любимата Ви дреха с първото обличане.<br></p><p style="background-color: rgb(255, 255, 255);">Виж още <strong><u><a href="https://www.sportrespect.com/mazhki/drehi/teniski?price_from=6&price_to=180&filter%5b61%5d%5b%5d=391">мъжки тениски</a></u></strong> от полиестер!<span></span><br></p><p><strong><a href="http://www.sportrespect.com/">WWW.SPORTRESPECT.COM</a> TEAM</strong></p>
Model: 504622
14.99 New

Мъжка Тениска GIVOVA Shirt One 0023

Таблица с размери Изберете размер:
Промо Предлага се в 16 цвята:
-25%
19.99
14.99лв.
Спестявате 5.00лв
зареждане
Ако имаш профил, ще спечелиш 0.15 лв. виртуални пари
Успех
Доставка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Безплатна Доставка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжката Тениска GIVOVA Shirt One ML е специално предложение от италианската фирма за всеки представител на силния пол, който симпатизира на изчистения и стилен, спортен вид.

Мъжката Тениска GIVOVA Shirt One ML е изработена от висококачествени, полиестерни, меки материали, притежаващи множество отводни канали, които позволяват на въздуха да циркулира свободно около тялото. Моделът е с права кройка, което я прави изключително удобна и същевременно модерна. Едно от основните предимства на тази тениска е, че лесно се поддържа, бързо съхне и почти не се мачка. Деколтето и е в стандартна, овална форма. Подходяща е както за всякакъв вид спорт, така и за ежедневно носене.

Мъжката Тениска GIVOVA Shirt One ML ще стане любимата Ви дреха с първото обличане.

Виж още мъжки тениски от полиестер!

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Артикулен код: MAC01
Цвят: Графит
Пол: Мъже
Материал: Полиестер
Марка: Givova
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Лято
Стил: Спортен

Как мога да направя поръчка?

Можете да направите своята поръчка:
 • На сайта ни: www.sportrespect.com /Бърза поръчка, като Гост или чрез Регистрация/;
 • С телефонно обаждане (Кол център: 0876 266 556 / 0876 272 323; Едрови продажби и отбори: 0878 272 393 / 0877 130 030);
 • Вайбър на посочените телефонни номера;
 • Чрез съобщение на Фейсбук страницата ни: SportRespect.com;
 • Мейл : info@sportrespect.com;

Как мога да заплатя поръчката си?

Sport Respect Ви предлага няколко метода на плащане, а именно чрез:
 • Наложен платеж;
 • Банков път;
 • С карта (myPos);
 • EasyPay;
 • ePay.bg;
*Sport Respect предоставя Безплатна доставка на поръчки платени с карта! Виж повече за методите на плащане и условията за безплатна доставка в Sport Respect тук!

Какви данни са необходими, за да направя поръчка?

За да направите поръчка е необходимо да ни предоставите:
 • Артикулен код на продукта/ите;
 • Брой/Размер;
 • Данни за доставка /Имена на получател, Телефонен номер, E-mail; Адрес за доставка-личен или офис на Еконт/;
*Всички предоставени данни се обработват конфиденциално, съгласно Закона за защита на личните данни!

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Можете да направите поръчка по няколко начина от нашия сайт, с или без регистрация.
 • „Бърза поръчка“ – Избирате артикул/размер и посочвате единствено телефонен номер за контакт. След обработката на поръчката Ви, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите по доставката.
 • Поръчка като Гост – Можете да добавите няколко артикула с помощта на бутона „Купи“ и след това да попълните данните за доставка от Кошницата за пазаруване.
 • Регистриран потребител – Влезте в своя профил и преминете към пазаруване, като добавите артикули в своята Кошница с помощта на бутона „Купи“.

Как да проследя статуса на поръчката си?

Статусът на поръчките е видим единствено за регистрирани потребители-секция "Моите поръчки". В случай, че сте направили „Бърза поръчка“ или като „Гост“, то статусът на поръчката Ви няма да бъде видим, поради невъзможността за идентифициране и вход в системата ни. В тези случаи можете да направите справка, като се свържете с нас за актуална информация.

Какви са предимствата на регистрираните потребители?

Всички регистрирани потребители имат възможността да проследяват статуса на своята поръчка, да получават своевременен информационен бюлетин за най-новите ни Промоционални кампании и да използват „Виртуален портфейл“. С всяка завършена поръчка, системата ни автоматично Ви предоставя 1% от нейната стойност като виртуални пари, които можете да използвате частично или изцяло, за заплащане на следваща поръчка. Вижте повече тук!

Какво представляват Виртуалният портфейл и Виртуалните пари?

С „Виртуален портфейл“ разполага всеки един регистриран потребител на нашия сайт! С всяка осъществена поръчка, системата ни автоматично Ви предоставя 1% от нейната стойност като виртуални пари, които можете да използвате частично или изцяло за заплащане на следваща поръчка. (Вижте повече тук.)

За да използвате Вашата виртуална наличност, трябва да направите поръчка с регистрация и да изберете опцията „Плати с виртуални пари", която ще видите в кошницата за пазаруване. След, което въвеждате стойността, която искате да използвате за Вашата поръчка и натискате бутона "Плати". Готови сте да преминете към останалите стъпки!

*За партньори, дистрибутори и клиенти с индивидуален подход се прилагат договорените условия!


Мога ли да редактирам поръчката си или адреса за доставка?

Имате възможност да нанесете корекции по поръчката си, като заявите това чрез имейл на info@sportrespect.com или се свържете с отдел „Обслужване на клиенти“ на тел.: Кол център: 0876 266 556 / 0876 272 323. Наш представител ще се свърже с Вас за потвърждение след обработката на поръчката, като съответната редакция можете да направите и в момента на потвърждението.

Възможно ли е да обединя няколко направени поръчки?

Можете да обедините няколко направени поръчки, в случай че вече не сте потвърдили някоя от тях и не е била подадена към куриер. Можете да ни сигнализирате за обединяване на поръчките Ви на тел.: 0876 266 556 / 0876 272 323.

Имам направена поръчка, но нямам получен имейл за потвърждение ?

Всяка направена поръчка като „Гост“ или „Регистриран потребител“ се входира в системата ни, която изпраща автоматично съобщение на посочения мейл за „приета поръчка“. В случай, че не откривате такъв, молим да проверите в папка „Спам“. След като бъде обработена поръчката Ви, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около поръчката Ви.

Мога ли да анулирам поръчката си?

Имате възможност да отмените поръчката си, като изпратите имейл на info@sportrespect.com , чрез съобщение на Фейсбук страницата ни: SportRespect.com, вайбър или връзка с отдел „Обслужване на клиенти“ на тел.: 0876 266 556 / 0876 272 323.

Мога ли да възстановя паролата си?

В случай че сте забравили паролата си, можете да възстановите достъпа до профила си с помощта на бутон „Забравена парола“. На мейла посочен в профила Ви, ще получите нова парола за вход. Съветваме Ви да запаметите информацията, тъй като новите данни не могат да бъдат променени с лична/избираема парола, поради съображения за максимална сигурност и защита на личните данни.

*В случай че не сте получили мейл за възстановяване, молим да проверите папка „Спам“ и да ни сигнализирате.

С коя куриерска фирма работите?

Всички поръчки изпращаме с куриерска фирма „Еконт“. Sport Respect Ви подарява своята партньорска отстъпка, благодарение на договорните си отношения с компанията! По този начин всеки наш клиент получава своята пратка с до 33% отстъпка от стандартната куриерска услуга на „Еконт“. Повече за цената на доставка вижте тук.

Имам ли право на опция „Преглед и тест“?

Поръчките се изпращат с включена безплатна опция „Преглед и тест“, с изключение на предплатените с карта.

Какъв е срокът за доставка?

Доставката на заявен артикул се осъществява в рамките на 1-2 работни дни, след потвърждаването на поръчката от клиента, в зависимост от адреса за доставка и моментната наличност.

*Ако сте вече наш клиент, посочили сте всички данни необходими за обработка на поръчката Ви и няма необходимост от допълнително уточнение по същата, то ние ще я изпратим без допълнително потвърждение по телефона, за максимална експедитивност и доставка.
*За поръчки с индивидуална персонализация и брандиране, срокът на доставка се определя от сложността на изпълнението, финализиране на детайлите и плащане на поръчката, както и моментната натовареност. За прогнозния срок на изработка и доставка ще бъдете информирани от наш представител, съобразно по-горе изброеното при уточнение на поръчката.

Ще бъда ли известен, че пратката ми е изпратена/доставена?

Да, ще бъдете своевременно известени.

 • Ако сте направили Бърза поръчка, то наш представител ще се свърже с Вас за уточнение, финализиране и уведомление за доставката на пратката Ви.
 • Ако сте направили поръчка като Гост или чрез Регистрация, ще получите информация на посочения мейл за контакт с Вас. За всички регистрирани потребители, информацията относно статуса на поръчката е видима и в профила им.
 • Към всички пратки е включено автоматично SMS известие от куриерската фирма при доставка на пратката, освен ако клиентът не е ограничил известията си от системата на "Еконт". /В калкулацията за цена на доставката при направата на поръчка, стойността на SMS известието не е включена. Цената на услугата е 0,18 лв. с ДДС. /

Предлагате ли безплатна доставка?

Да, Sport Respect предоставя Безплатна доставка на поръчки платени с карта.

Промоционалните условия на „Безплатна доставка“ за поръчки платени с карта НЕ ВАЖАТ за:
• Клиенти, ползващи специални условия за пазаруване, като индивидуални ценови предложения и оферти, пазаруване на едро. За партньори/дистрибутори и клиенти с индивидуален подход се прилагат договорените условия.
• Международна доставка;
* Безплатната доставка не може да бъде приложена при плащане с карта на куриер. Безплатната доставка важи за поръчки предплатени с карта (при направата на поръчката).

*Безплатната доставка касае изпращането на пратката еднопосочно. Транспортните разходи по връщане на пратката след опция "Преглед и тест" или за замяна/връщане се осъществява спрямо Общите условия, и куриерските услуги по същите са за сметка на клиента.

Sport Respect Ви подарява до 33% отстъпка от стандартната куриерска услуга на „Еконт“ при изпращането на всички поръчки по останалите методи на плащане, които компанията ни предлага. Повече за цената на доставка вижте тук.


Каква е цената на доставка и как се определя тя?

Стойността на куриерската услуга се определя от:
 • Адрес за доставка (личен адрес или офис на Еконт);
 • Тегло и размер на пратката;
 • Сума на Наложен платеж;
 • Тарифата за куриерска услуга на "Еконт";
Sport Respect ти предоставя до 33% отстъпка от стандартната куриерска услуга на „Еконт“. Повече за цената на доставка вижте тук.
*В калкулацията за цена на доставката при направата на поръчка, стойността на SMS известието не е включена. Цената на услугата е 0,18 лв. с ДДС.

Плати с карта и се възползвай от Безплатна доставка! Виж повече тук за условията на Безплатна доставка.

Доставяте ли продукти в чужбина?

Предлагаме доставка на артикули в чужбина, като цената на куриерската услугата се определя съгласно тарифата на съответната куриерска фирма за избраната държава.

*Промоционалните условия на „Безплатна доставка“ за поръчки платени с карта не важат за Международна доставка!

Мога ли да заменя/върна закупен продукт (как, срок и условия)?

Закупен артикул може да бъде заменен или върнат в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване. Изискваме запазването на Платежния документ, Стоковата разписка търговският вид на продукта (запазена фабрична опаковка, кутия, външни и вътрешни етикети и допълнителни елементи). Държим на качеството на артикулите и прилежното им съхранение, поради което изискваме стоката и прилежащите ѝ елементи да бъдат окомплектовани, сгънати и изпратени, в съответствие с вида, в който са
получени!
Заявката си за замяна/връщане можете да оформите от ТУК , като посочите:
 • E-mail / Телефонен номер;
 • Номер на Поръчка / Стокова разписка;
Подробните инструкции за оформяне на заявка за замяна/връщане ще откриете тук.

*14-дневният срок може да бъде удължен с допълнителната опция „366 дни замяна“, на стойност 2.00лв., която можете да заявите при направата на поръчката! (Вижте повече тук.)

*Продуктите от категория Бански/Бельо НЕ подлежат на замяна/връщане, поради тяхната специфика и хигиенни съображения!
*Поръчки с индивидуално персонализирани продукти НЕ подлежат на замяна/връщане/отказ, след уточняване на детайлите и отразено плащане по същите. С цел бърза и своевременна изработка, процесът по брандиране стартира веднага след отразяване на плащането по поръчката и същият не подлежи на корекции/преустановяване.
*Sport Respect запазва правото си на отказ от замяна/връщане на продукти, с нарушен търговски вид и прилежащи елементи! (Пр.: нарушена фабрична опаковка, кутия, етикети, директно прилагане на опаковъчни материали върху продуктите с тиксо, неглижиране безопасността и запазване целостта на продукта при подаване към куриер за транспортиране и др.).

Как ще ми бъде възстановена сумата за върнат артикул?

Възстановяването на сума за върнати продукти се извършва само по банков път, в срок до 30 календарни дни от получаване на върнатата пратка или като Виртуални пари в профила Ви. (Вижте повече тук.)

Заявката си за връщане и данни за възстановяване на сумата, заплатена по поръчката си, можете да оформите от тук. След като заявката Ви бъде обработена, ще получите обаждане от наш представител за уточнение и подготовка на Товарителницата, по която да върнете артикулите.

*Изискваме запазването на Платежния документ, Стоковата разписка търговският вид на продукта (запазена фабрична опаковка, кутия, външни и вътрешни етикети и допълнителни елементи). Държим на качеството на артикулите и прилежното им съхранение, поради което изискваме стоката и прилежащите ѝ елементи да бъдат окомплектовани, сгънати и изпратени, в съответствие с вида, в който са получени!
*
„Спорт Респект" ООД запазва правото си на отказ от замяна/връщане, в случай че горепосочените изисквания не са спазени!

За чия сметка са разходите по доставка и връщане за замяна?

Куриерските услуги по замяна/връщане на артикул закупен от нас, се поемат от клиента.

Как мога да заведа рекламация за закупен продукт?

В случай на установен дефект и желаете да се възползвате от Гаранцията на артикул закупен от нас е нужно да оформите своята заявка за замяна/връщане, като посочите съответстващата причина за връщане и предявяване на рекламация, допълнително описание на щетата и прикачите снимка. След като обработим заявката Ви, наш представител ще се свърже с Вас за уточнение и насоки.

Заявката можете да можете да оформите от ТУК , като посочите:
 • E-mail / Телефонен номер;
 • Номер на Поръчка / Стокова разписка;
Подробните инструкции за оформяне на заявка за замяна/връщане ще откриете ТУК.

Кои продукти не подлежат на връщане?

 • Продукти с нарушен търговски вид, липсващи Платежен документ и Стоковата разписка, оригинална кутия; опаковка; етикети или допълнително брандирани, НЕ подлежат на замяна/връщане!
 • Поръчки с индивидуално персонализирани продукти НЕ подлежат на замяна/връщане/отказ, след уточняване на детайлите и отразено плащане по същите. С цел бърза и своевременна изработка, процесът по брандиране стартира веднага след отразяване на плащането по поръчката и същият не подлежи на корекции/преустановяване.
 • Продуктите от категория Бански/Бельо НЕ подлежат на замяна/връщане, поради тяхната специфика и хигиенни съображения!

Продуктите оригинални ли са?

Всички артикули, част от продуктовия ни асортимент, са оригинални и с доказан произход. Компанията ни работи с централните складове на различните брандове и е сертифициран официален представител на съответните за България.

Продуктите имат ли гаранция?

Всички артикули са с 30-дневна гаранция, съгласно Закона за Електронна Търговия. Стандартният срок може да бъде удължен с допълнителната опция „200 дни гаранция“ на стойност 4.00лв. С пълните ни гаранционни условия можете да се запознаете тук!


Как да определя точния за мен размер?

Всички брандове, предлагани от Sport Respect залагат на изработка, спрямо стандартната европейска номерация. За Ваше улеснение, спрямо различните артикули, Sport Respect Ви предоставя допълнителни таблици с размери, характерни за съответните модели и техните специфики. Такива можете да откриете в „Галерията“ на продуктите, „Таблица с размери“ за съответната марка или добавени за съответния размер.

 • Обувки: Най-подходящия метод за определяне на размера на обувките, е чрез сравнение на данните посочени от производител на обувки, които Ви стават (в сантиметри) и данните посочени на нашия сайт за същите параметри. Имайте предвид, че при различните брандове-производители е възможно да има разминаване в Европейската номерация и е препоръчително да направите допълнителна справка, спрямо по-горе споменатите съображения.

 • Вратарски ръкавици: Вратарските ръкавици се произвеждат в стандартни размери. Можете да направите справка, спрямо посочените данни за препоръчителен размер спрямо възраст в „Таблица с размери“ -> „Вратарски ръкавици“ или по схемата характерна за “Rinat” в „Таблица с размери“.Допълнителна консултация относно определяне на подходящия за Вас размер, можете да направите на мейл : info@sportrespect.com , на Фейсбук страницата ни: Sportrespect.com, вайбър или чрез телефонно обаждане на 0876 266 556/ 0878 272 393.
*Възможни са отклонения от посочените размери в рамките на 1-2см.

Мога ли да закупя различни размери горнище и долнище?

Моделите предлагащи се като комплект - например Анцуг, състоящ се от Горнище и Долнище, не могат да бъдат закупени в различни размери. Имате възможност за собствена комбинация на артикули от категории обуславящи единични артикули като „Суичъри“ и „Панталони“.

Как да намеря по-бързо търсения от мен артикул?

Винаги можете да използвате нашата „Търсачка“, където въвеждайки дума кореспондираща на търсенето Ви, да откриете нужните артикули. В случай, че търсите конкретни специфики, сме Ви предоставили редица възможности за филтриране спрямо различни параметри като цвят, марка, размер, материя, цена и други. Също така, можете да сортирате всички резултати от своето търсене само с един клик! Ако все пак, не откривате това, което търсите, сме насреща за консултация!


Продуктът, който искам да закупя, вече не е в наличност. Има ли все пак възможност да поръчам?

В случай че, даден артикул не е наличен/активен на нашия сайт, то за съжаление към момента няма възможност за издърпване на допълнително количество от него. Можете да се абонирате за обратна връзка, като оставите своя мейл, на който да получите информация при подновяване на наличността за конкретния артикул, който Ви интересува.


Какво е “Best Price”/“Най-добра цена“?

Непрекъснато се стремим към предоставяне на най-доброто. Ето защо създадохме лилав етикет “Best Price”. Sport Respect Ви предоставя множество артикули с най-добра цена на пазара. Можете да селектирате артикули с "най-добра цена" от определена категория, с помощта на филтъра в ляво от продуктовия панел!
*Артикулите с етикет “Best Price”/“Най-добра цена“ не могат да бъдат комбинирани с допълнителни отстъпки, промоционални кампании и промо кодове.Как да използвам „Промо код“?

„Промо код“ може да бъде приложен при направата на поръчка като „Гост“ или от Регистрирани потребители, чрез бутон „Приложи промо код“, след което е необходимо да въведете активен и валиден такъв. Системата автоматично ще преизчисли крайната стойност на поръчката Ви, в зависимост от условията валидни за прилагане на конкретния Промо код.

Мога ли да ползвам допълнителна отстъпка?

В случай, че сте се спрели на по-голямо количество артикули (минимум 10 бр.), или сте представител на Спортен клуб / Училище, можете да се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта, спрямо видовете продукти, количество, услуги и т.н.
Можете да заявите изготвяне на оферта на тел.: 0878 272 393; 0877 130 030, мейл: info@sportrespect.com или вайбър.

Мога ли да получа фактура за покупката си?

В случай че желаете, можем да Ви издадем фактура, съобразена с метода на плащане по Вашата поръчка. Необходимо е да добавите данните за фактура в поле „Допълнителна информация“ при направата на поръчката си, или да информирате наш представител при потвърждаването на същата по телефона.

Цените с включено ДДС ли са?

Всички посочени цени на сайта са с включено ДДС!

Брандирате ли продуктите, които предлагате?

Почти всички артикули позволяват тяхното допълнително брандиране. Предлагаме няколко вида брандиране. (Повече тук). Можете да заявите брандиране, чрез уведомление в „Допълнителна информация“ при направата на поръчката или при потвърждение на поръчката от наш представител, след като бъде обработена. Изискваме предварително плащане на поръчките с брандирани артикули, което също може да бъде уточнено допълнително. Цените за поставяне на различните видове щампи можете да видите тук.

Срокът на доставка се определя от сложността на изпълнението, финализиране на детайлите и плащане на поръчката, както и моментната натовареност. За прогнозния срок на изработка и доставка ще бъдете информирани от наш представител, съобразно по-горе изброеното при уточнение на поръчката.

*Поръчки с индивидуално персонализирани продукти НЕ подлежат на замяна/връщане/отказ, след уточняване на детайлите и отразено плащане по същите. С цел бърза и своевременна изработка, процесът по брандиране стартира веднага след отразяване на плащането по поръчката и същият не подлежи на корекции/преустановяване.

Имате ли физически магазин?

SportRespect.com е онлайн магазин за спортни стоки! Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма "Еконт" до адрес посочен от клиента, с включена опция „Преглед и тест“.

Разполагаме с Шоурум на територията на гр. София, в който могат да бъдат разгледани мостри на продукти от спортната екипировка, която предлагаме. Посещенията в него се осъществяват с предварително уговорена среща, за конкретен ден и час, с цел спокойно и качествено обслужване на най-високо ниво!

Официалният ни Шоурум се намира в гр. София, кв. Овча купел, ул. Иван Радоев 26 и е с работно време от Понеделник до Петък /9:30-18:30ч./.
*Можете да заявите посещение на тел.: 0878 272 393; 0877 130 030.

Мога ли да посетя Шоурума Ви?

В Шоурума ни са изложени единични мостри на артикули от категорията „Спортна екипировка“, предназначена за Спортни клубове, Училища и Клиенти на едро. Посещенията в него се осъществяват с предварително уговорена среща, за конкретен ден и час, с цел спокойно и качествено обслужване на най-високо ниво.

Адрес: гр. София, кв. Овча купел, ул. Иван Радоев 26;
Работно време: Понеделник - Петък /9:30-18:30ч./.
*Можете да заявите посещение на тел.: 0878 272 393; 0877 130 030.

Какво е работното Ви време?

Работното ни време е от Понеделник до Петък /9:30-18:30ч./.
*Поръчки направени през уикенда или официални празнични почивни дни, се обработват на следващия работен ден!

Защо да избера Sport Respect?

Ако търсите висококачествени, оригинални артикули на страхотна цена, то продуктовият ни каталог Ви предоставя всичко това! За нас клиентите са на първо място и непрекъснато влагаме множество усилия да удовлетворим и оправдаем очакванията на всеки един от Вас, както към услугите и продуктите ни, така и към нашето обслужване!

Ако вече сте наш клиент, молим да оставите своята оценка на нашия сайт www.sportrespect.com
или Фейсбук страницата ни SportRespect.com . Ценим високо и анализираме всяка една обратна връзка! Изключително важна и показателна е за бъдещата ни работа!

Не намери отговор на твоя въпрос? Пиши ни!

За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Този продукт не е наличен!
+7
Мъжка Тениска ADIDAS Fortore 23 Jersey 527898 Очаквайте скоро Мъжка Тениска ADIDAS Fortore 23 Jersey 527898 JI6409
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех