Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжкият Рашгард DOMINATOR RashGuard Samurai</strong> е подходящ за всяка една Ваша тренировка и състезания. Той е с дълъг ръкав и прилепва удобно към кожата и подчертава релефа на мускулите.<br><br> <strong>Характеристики:</strong><br><br> <strong>Мъжкият Рашгард DOMINATOR RashGuard Samurai</strong> е изработен от 100 % микрофибърен полиестер с антибактериални нишки, за осигуряване на забележителен комфорт. Материята осигурява и завидна издръжливост. Не затруднява движенията. Атрактивен модел в черен цвят,с изобразен самурайски шлем "<strong>кабуто</strong>", а на гърба е написан девиза на древните войни - <strong>"Падни седем пъти, изправи се осем"</strong>. На ръкавите са изобразени символите значещи "кураж" и "смелост".<br><br> <br>Бъдете забележителни с <strong>Мъжкият Рашгард DOMINATOR RashGuard samurai</strong> !<br><br>
Model: 101314
68.00 New

Мъжки Рашгард DOMINATOR Rashguard Samurai

Този продукт вече не се предлага!
-15%
80.00
68.00лв.
Спестявате 12.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжкият Рашгард DOMINATOR RashGuard Samurai е подходящ за всяка една Ваша тренировка и състезания. Той е с дълъг ръкав и прилепва удобно към кожата и подчертава релефа на мускулите.

Характеристики:

Мъжкият Рашгард DOMINATOR RashGuard Samurai е изработен от 100 % микрофибърен полиестер с антибактериални нишки, за осигуряване на забележителен комфорт. Материята осигурява и завидна издръжливост. Не затруднява движенията. Атрактивен модел в черен цвят,с изобразен самурайски шлем "кабуто", а на гърба е написан девиза на древните войни - "Падни седем пъти, изправи се осем". На ръкавите са изобразени символите значещи "кураж" и "смелост".


Бъдете забележителни с Мъжкият Рашгард DOMINATOR RashGuard samurai !

Цвят: Черен
Спорт: Бокс; ММА; Фитнес
Пол: Мъже
Материал: Полиестер
Марка: Dominator
Тип Дрехи: Блузи
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех