Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Мъжката Блуза REAL MADRID ADIDAS Crew Shirt </strong>е едно перфектно съчетание на любимия отбор и популярната марка, гарантираща най-висок клас качество. Сега е моментът да затвърдите любовта към "<strong>Белия балет</strong>" с този артикул.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Мъжката Блуза REAL MADRID ADIDAS Crew Shirt </strong>е изработена от 86% памук и 14% полиестер, материали гарантиращи лесна подръжка и качество. Удобна кройка, създадена за ежедневна употреба. Маншети на ръкавите и в долната част за запазване на формата. Красиво избродирани логата на <strong>REAL MADRID</strong> и<strong> ADIDAS</strong>. Стилна цветова комбинация от черно и лилаво, с изцяло черни ръкави и предна и задна част на редуващи се ивици за визуален ефект. Моделът лесно се съчетава с останалата част от облеклото.<br><br> Покажете стил и любов към отбора с <strong>мъжката блуза REAL MADRID ADIDAS Crew Shirt!</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 501278
59.00 New

Мъжка Блуза REAL MADRID ADIDAS Crew Shirt

Този продукт вече не се предлага!
-30%
85.00
59.00лв.
Спестявате 26.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Мъжката Блуза REAL MADRID ADIDAS Crew Shirt е едно перфектно съчетание на любимия отбор и популярната марка, гарантираща най-висок клас качество. Сега е моментът да затвърдите любовта към "Белия балет" с този артикул.

Мъжката Блуза REAL MADRID ADIDAS Crew Shirt е изработена от 86% памук и 14% полиестер, материали гарантиращи лесна подръжка и качество. Удобна кройка, създадена за ежедневна употреба. Маншети на ръкавите и в долната част за запазване на формата. Красиво избродирани логата на REAL MADRID и ADIDAS. Стилна цветова комбинация от черно и лилаво, с изцяло черни ръкави и предна и задна част на редуващи се ивици за визуален ефект. Моделът лесно се съчетава с останалата част от облеклото.

Покажете стил и любов към отбора с мъжката блуза REAL MADRID ADIDAS Crew Shirt!WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен; Лилав
Пол: Мъже
Отбор: Реал Мадрид
Материал: Памук; Полиестер
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Блузи
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех