Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Мъжката блуза ADIDAS Master Base Snowboarding Top</strong> е топ продукт от сезон 2014 на <strong>adidas. </strong></p> <p>Причината за това е най-вече състава на блузата. Тя представлява смес от 93% синтетичен полиестер и 7 % еластан. Интересното тук е, че към състава на полиестера е включена утайка от кафе за неутрализиране на неприятните миризми. Най-общо материята е <strong>Climalite </strong>и <strong>Formotion. </strong>Това автоматично означава триизмерно проектирано облекло от лека и дишаща тъкан, която дърпа потта далеч от кожата и се движи естествено с тялото повреме на спорт.&nbsp; Блузата разполага също със <strong>&bdquo;stretch&rdquo;&nbsp; </strong>зони, които намаляват триенето, дори по време на най-напрегнатите спортни дейности.</p> <p>В цветово отношение <strong>мъжката блуза ADIDAS Master Base Snowboarding Top </strong>е сложна компилация от фигури в класически цветове - черно и бяло, като <strong>adidas </strong>лентите на ръкавите и трилистника на гърдите са изцяло бели.</p> <p><strong>Мъжката блуза ADIDAS Master Base Snowboarding Top </strong>е привлекателна придобивка за любителите на нестандартната мода и начин на живот.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 100890
64.00 New

Мъжка Блуза ADIDAS Master Base Snowboarding Top

Този продукт вече не се предлага!
- 9%
71.00
64.00лв.
Спестявате 7.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Мъжката блуза ADIDAS Master Base Snowboarding Top е топ продукт от сезон 2014 на adidas.

Причината за това е най-вече състава на блузата. Тя представлява смес от 93% синтетичен полиестер и 7 % еластан. Интересното тук е, че към състава на полиестера е включена утайка от кафе за неутрализиране на неприятните миризми. Най-общо материята е Climalite и Formotion. Това автоматично означава триизмерно проектирано облекло от лека и дишаща тъкан, която дърпа потта далеч от кожата и се движи естествено с тялото повреме на спорт.  Блузата разполага също със „stretch”  зони, които намаляват триенето, дори по време на най-напрегнатите спортни дейности.

В цветово отношение мъжката блуза ADIDAS Master Base Snowboarding Top е сложна компилация от фигури в класически цветове - черно и бяло, като adidas лентите на ръкавите и трилистника на гърдите са изцяло бели.

Мъжката блуза ADIDAS Master Base Snowboarding Top е привлекателна придобивка за любителите на нестандартната мода и начин на живот.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Пол: Мъже
Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех