Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА ОТБОРНА ЕКИПИРОВКА


Sport Respect е официален и генерален представител на италианските марки Givova и Zeus за България, които предлагат голямо разнообразие от артикули, подходящи за различни видове спортове.

Базирайки се на дългогодишния си опит и познания за нуждите на своите клиенти, подготвихме специални пакетни предложения, включващи най-необходимите продукти от всяка екипировка. Артикулите, дело на италианските спортни брандове, се отличават с изключително високо качество на атрактивни цени, които нашите клиенти получават с допълнителна отстъпка, закупувайки промо пакет.

За да отговорим на изискванията на всеки наш клиент, предлагаме и услугата „Брандиране". По този начин затваряме цикъла на търсене, набавяне и персонализиране на екипировка, което ни позволява да изпълняваме поръчките в кратки срокове.

Ако намирате промоционалните ни предложения за подходящи, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти в сайта. При проявен интерес, изготвяме индивидуални оферти по запитване от спортни организации с различен статут.ОТБОРИ, КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХАWWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех