Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Месец На Футбола
Спортът е страст! Приветстваме те в Месец на футбола с ексклузивни предложения от категориите Вратарски ръкавици, Футболни топки, Спортни екипи за футбол и Футболни обувки. Месецът е изпълнен с поредица от интересни и решаващи двубои в различните първенства по целия свят, както и финалът на Шампионска лига! Сега е моментът да обновиш своята екипировка за футбол от А до Я от нашия каталог с ТОП предложенията ни от Месец на футбола!

Срок на промоционалната кампания: 02.05.2022 до 31.05.2022г.!


❗ Не забравяй, че можеш да селектираш предпочитанията си за цвят, размер и други параметри, с помощта на нашите Филтри, както и да ги подредиш по цена в низходящ или възходящ ред, за да откриеш по-лесно това което търсиш!
„Месец на футбола“ не може да се състои без ексклузивните ни предложения за Футболни топки от най-високо качество! Разгледай асортимента ни от разнообразни размери, атрактивни дизайни и специфики при Футболните топки! Очаква те страхотен избор от оригинални и сертифицирани модели Футболни топки от FIFA и UEFA, носещи духа на различните турнири!

Футболни Топки
Завърши своя аутфит с подходящите футболни обувки от кампанията ни „Месец на футбола"! Разгледай разнообразните ни предложения и оригинални продукти на ТОП брандовете ADIDAS, NIKE, PUMA, ZEUS! Заложи на удобството, стабилността и перфектния контрол върху топката с помощта на най-висок клас Футболни обувки от Sport Respect!
Футболни Обувки
Визията ти има значение, дори по време на най-ожесточения двубой на терена! Заложи на професионална Спортна екипировка за Футбол и събери погледите още със стъпването на терена! Богатият ни асортимент ти предлага оригинални спортни екипи с атрактивни дизайни, голям диапазон размери и възможност за индивидуална персонализация! Възползвай се от „Месец на футбола“ и обнови своята визия на страхотна цена!
Вратарска Екипировка
Вратарят е половин отбор, а вратарските ръкавици най-верните му приятели на терена! С новата ни кампания „Месец на футбола“ ти представяме нашите разнообразни модели в няколко класа, според тяхното предназначение и специфика! Заложи на професионално решение за непоколебимо и блестящо представяне!
Вратарска Екипировка
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех