Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Знаете ли откъде започва своя път известния модел на Adidas Superstar?

В началото на своето производство, в далечната 1969г., серията е предназначена за баскетбол, като ниско корпусен модел на стандартната висока баскетболна обувка. Adidas Superstar непременно успява да остави у всеки негов притежател несравнимо чувство на удобство и комфорт, благодарение на компактната му „мидена" и заоблена релефна форма. Емблематичния силует на ексклузивния и един от най-купувани модели на германския бранд „Адидас", се разглеждат като един от основните фактори във възхода и еволюцията на съвременната „култура" при маратонките. Заобления корпус в областта на пръстите е една от решаващите технологии, които карат масово звезди от НБА да се насочат към Adidas Superstar, поради възможността за свободно движение и защита на горната част на ходилото. Нещо повече, около 75% от играчите в НБА по това време притежават Superstar. Големият фурор, който моделът предизвиква в спортните среди, много бързо се разпространява и налага като продукт за ежедневен аутфит.

Интересен факт е рекламното партньорство на Adidas с хип-хоп банда, която използва Superstar, като част от своето сценично облекло, като дори по този повод написват песента "Моят Адидас". Според проучвания това е и едно от най-успешните сътрудничества по линията музика-мода. След големия успех на сникърсите, дори скейтбордистите залагат на тях като предпочитан модел спортни обувки.

Само през 2015г. Adidas достига продажби от около 15млн. продадени чифта, след многобройни маркетингови проекти с известни личности. Това прави Adidas Superstar и най-продаваният модел на бранда за същата година. В следствие на вечно променящите се тенденции, производителят непрекъснато добавя нови атрактивни цветови комбинации и дизайни, които да отговорят максимално на изискванията на всички любители на Superstar.

Всички модели Adidas Superstar, които предлагаме можеш да откриеш тук.


Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех