Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Брандиране в Sport Respect
SportRespect е ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на спортните брандове Zeus, Rinat, Aqua Speed и също така ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на брандовете Givova и Asics, предлагащи голям асортимент от спортни стоки, подходящи за различни видове спортове. При нас ще откриете и световно известни марки, като Adidas, Nike, Puma, Reebok и други. Ние работим успешно с множество училища, клубове и академии, като им предоставяме необходимата екипировка. Водени от желанието да отговорим на изискванията на всеки наш клиент, добавихме към портфолиото ни услугата „Брандиране".

Ако се нуждаете от оригинална спортна екипировка - не се колебайте да се свържете с нас на 0878 272 393 или info@sportrespect.com. Насочете ни към това, което Ви е необходимо - екипировка, количество, диапазон размери, брандиране и получете Вашата индивидуална ценова оферта!

Този метод е най-широко разпространен и съответно в пъти по-предпочитан от клиентите заради цената, липсата на ограничения в поръчката (брой/количество) и непретенциозността към материи и форми на продуктите.

Брандирането с фолио преминава през няколко етапа:
  1. Рязане на фолио на плотер;
  2. Белене на фолиото (отстраняване на ненужните части);
  3. Прикрепяне на фолиото към продукта посредством термопреса;
Ние работим с оригинално и висококачествено американско фолио, което се използва за изработката на екипировка предназначена за професионално спортно ниво при различните световни спортни първенства. То може да бъде поставено на материи, като: полиестер, памук, шушляк, микрофибър и текстил. Използваме разнообразни технологии за брандиране, които ни позволяват да поставяме щампи на: екипи, анцузи, тениски, къси панталони, потници, ветровки, якета, елеци, блузи, панталони и други.
Ситопечатът е технология, която дава възможност да се печата върху различни материи и материали. Основополагащият елемент в ситопечата е фина мрежа – т.нар. „сито" , което служи като носител на мастило и чрез което се пренася на възприемащата повърхност в необходимото количество.

*Тази услуга е обвързана с минимално количество на поръчката и цената се образува индивидуално, според запитването.

Сублимацията е физичен процес, при който твърдите вещества се преобразуват непосредствено в па́ри без да преминават през форма на течно състояние. Или иначе казано – мастилото прониква в тъканта на продукта. Сублимацията се прилага само върху полиестерни материи.

Тази услуга се предлага в два варианта:
  • Изработване на екипи по индивидуален проект/дизайн;
  • Сублимация върху готов продукт;
*Изготвя се индивидуално спрямо запитването и продуктите за брандиране, според което се съобразява и ценообразуването на цялостната услуга.
Към услугите ни сме добавили и възможност за изработка на лого, чрез бродерия, за финален щрих на твоята екипировка. Поради по-сложната технология за изпълнение, този процес отнема по-дълъг период от време за изработка. Изработката на лого, чрез бродерия е обвързана с минимално количество, а ценообразуването се изготвя според вида, броя на логата и финалната услуга.

*Изготвя се индивидуално спрямо запитването и продуктите за брандиране.

Важна част от екипировката са и аксесоарите, които също модем да персонализираме, като например: сакове, раници, чанти, обувки и вратарски ръкавици.

Запознайте се със стандартните ценови условия на основните елементи за брандиране на Аксесоари с фолио!

*Ценовите условия за брандиране на Аксесоари по индивидуално запитване, се изготвят в зависимост от конкретните продукти и желание за персонализация.


Можем да поставим щампа и на плувни шапки, като минималното количество за завката е 100 бр. и цената зависи от вида на щампата (цвят;брой;позиция). След приемане на запитването се изготвя оферта и визуализация, при потвърждаването на които се входира поръчката. Срокът за изработка е 45 работни дни, след отразено плащане по поръчката.

Редица професионални Спортни клубове, Школи, Академии, Федерации, Училища и индивидуални клиенти се спряха на Екипировка с брандиране от Sport Respect! Разгледайте в Галерията ни част от нашата работа и финалната визия на всички, които ни се довериха!


Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:30ч. до 18:30ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех