Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Именитият модел Adidas S Originals Stan Smith e един от прецедентите в историята на търговията и маркетинга с интересни начало и история.

Моделът adidas s - Stan Smith не винаги е бил наричан с това име. Всъщност в началото е кръстен на френската тенис звезда Робърт Хайе. Брандът открива нова ера при обувките за тенис, като се превръща в една от най-предпочитаните, включително и изгряващата по онова време звезда - Стан Смит. След като именитият тенисист печели турнира от „Големия шлем" през 1972г. става посланик на модела. С времето всички обвързват Смит с дадения модел, което кара производителят Adidas да предприеме неговото преименуване. Цели четири десетилетия по-късно, Стан Смит, освен тенис звезда от висок ранг, се превръща и в световноизвестен и успешен модел маратонки.
Като цяло моделът запазва своите основни и характерни детайли, които го правят уникален още от неговото създаване, като идентичните със своята оригиналност, кожена конструкция, ниско профилен корпус и изчистен дизайн. Обикновената на пръв поглед маратонка се асоциира с класически, предпочитан, свеж и универсален модерен стил. Предвид нейната богата еволюция, не толкова като реновиран дизайн и конструкция, колкото от спортна обувка до моден феномен, Adidas s неимоверно става синоним на Adidas Originals S – Stan Smith.
Легендарният дизайн в бяло и зелено е този, който и до ден днешен предизвиква хиляди да се спрат на него. Предвид еволюцията обаче в производството и иновативни решения откъм материи и технологии, моделът претърпява и леки изменения в своя дизайн и предлагани разцветки, които с времето претърпяват множество промени и технологични разработки. Все пак, колкото и да е еволюирал моделът, брандът запазва всички отличителни характеристики, които му носят световна слава десетилетия наред.

Всички модели
Adidas Originals Stan Smith, които предлагаме можеш да откриеш тук.
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех