Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските обувки ADIDAS QT Comfort </strong>са най-успешния и продаван модел на <strong>adidas </strong>от серията <em><strong>NEO.</strong></em></p> <p><em><strong>&nbsp;</strong></em>Модела притежава спортна нотка, съчетана с небрежност, но с усет към модата и акцент върху забавлението. Направени са от материали подбрани и съобразени напълно с тяхното предназначение, а именно горещите летни дни и плажа. Горната част на обувките е изработена от 100% водоустойчива микропореста гума известна като <em>&bdquo;EVA&rdquo;. </em>Благодарение на това моделът е изключително лек и удобен за носене. Снабдени са с множество отвори, за да осигурят максимално охлаждане и вентилация на краката. Освен това, те прекрасно прилепват по крака, създавайки ефект &bdquo;втора кожа&rdquo;. Равната и ниска подметка от синтетичен каучук внася още повече комфорт и допълнително ги олекотява.</p> <p><strong>Детските обувки ADIDAS QT Comfort </strong>са в актуалние за всяко лято цветове - оранжево и бяло. Те са идеален пример за това, че модата и спорта са напълно съвместими. С тяхна помощ дори и на плажа ще бъдете в крак с модата.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 300274a
22.00 New

Детски Обувки ADIDAS QT Comfort

Този продукт вече не се предлага!
-51%
45.00
22.00лв.
Спестявате 23.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските обувки ADIDAS QT Comfort са най-успешния и продаван модел на adidas от серията NEO.

 Модела притежава спортна нотка, съчетана с небрежност, но с усет към модата и акцент върху забавлението. Направени са от материали подбрани и съобразени напълно с тяхното предназначение, а именно горещите летни дни и плажа. Горната част на обувките е изработена от 100% водоустойчива микропореста гума известна като „EVA”. Благодарение на това моделът е изключително лек и удобен за носене. Снабдени са с множество отвори, за да осигурят максимално охлаждане и вентилация на краката. Освен това, те прекрасно прилепват по крака, създавайки ефект „втора кожа”. Равната и ниска подметка от синтетичен каучук внася още повече комфорт и допълнително ги олекотява.

Детските обувки ADIDAS QT Comfort са в актуалние за всяко лято цветове - оранжево и бяло. Те са идеален пример за това, че модата и спорта са напълно съвместими. С тяхна помощ дори и на плажа ще бъдете в крак с модата.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех