Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските обувки ADIDAS Plimeta Leather </strong>са плод на добре подбрани материали и качествена изработка.</p> <p>Горната част е от 100% мека естествена черна кожа, а подметката е направена от синтетичен каучук с много добро сцепление с всякакви повърхности. Вътрешната страна на обувките е обшита от край до край с микропорест текстил, който не запарява излишно, а придава мекота и комфорт. На петата отзад, от допълнителни парчета кожа, са зашити емблематичните за <strong>adidas </strong>три райета. Освен за естетика, те са предназначени и да предпазват петата от протриване.</p> <p><strong><strong>Детските </strong>обувки ADIDAS Plimeta Leather </strong>са идеален пример за това, че високото качество не ви винаги означава висока цена.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 300280
57.00 New

Детски Обувки ADIDAS Plimeta Leather

Този продукт вече не се предлага!
-44%
103.00
57.00лв.
Спестявате 46.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските обувки ADIDAS Plimeta Leather са плод на добре подбрани материали и качествена изработка.

Горната част е от 100% мека естествена черна кожа, а подметката е направена от синтетичен каучук с много добро сцепление с всякакви повърхности. Вътрешната страна на обувките е обшита от край до край с микропорест текстил, който не запарява излишно, а придава мекота и комфорт. На петата отзад, от допълнителни парчета кожа, са зашити емблематичните за adidas три райета. Освен за естетика, те са предназначени и да предпазват петата от протриване.

Детските обувки ADIDAS Plimeta Leather са идеален пример за това, че високото качество не ви винаги означава висока цена.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех