Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските Тенис Обувки PUMA Ballesta Trainers </strong>са подходящи за употреба при множество спортове и изключително предпочитани при игра на тенис. Леки, но забележително здрави. Неслучайно известността на марката се дължи на качеството, което предлага, чудесния дизайн и високия клас материали на изработка.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Детските Тенис Обувки PUMA Ballesta Trainers </strong>са изработени от издръжлива кожа и дишаща мрежа за вентилиране. Износоустойчива, противоплъзгаща подметка, не оставяща следи и осигуряваща завидно сцепление. <strong>Puma Cell</strong> технология за абсорбация на шока от удара със земната повъхност и отлично омекотяване. Стелка, гарантираща антибактериална защита и абсорбиране на неприятните миризми. Атрактивен дизайн в бял цвят, с зелени и сиви отличителни елементи и странични изображения на прочутата котка на <strong>Puma </strong>отстрани.<br><br> Играйте комфортно с <strong>детските тенис обувки PUMA Ballesta Trainers !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 300475
44.90 New

Детски Тенис Обувки PUMA Ballesta Trainers

Този продукт вече не се предлага!
-52%
95.00
44.90лв.
Спестявате 50.10лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските Тенис Обувки PUMA Ballesta Trainers са подходящи за употреба при множество спортове и изключително предпочитани при игра на тенис. Леки, но забележително здрави. Неслучайно известността на марката се дължи на качеството, което предлага, чудесния дизайн и високия клас материали на изработка.

Детските Тенис Обувки PUMA Ballesta Trainers са изработени от издръжлива кожа и дишаща мрежа за вентилиране. Износоустойчива, противоплъзгаща подметка, не оставяща следи и осигуряваща завидно сцепление. Puma Cell технология за абсорбация на шока от удара със земната повъхност и отлично омекотяване. Стелка, гарантираща антибактериална защита и абсорбиране на неприятните миризми. Атрактивен дизайн в бял цвят, с зелени и сиви отличителни елементи и странични изображения на прочутата котка на Puma отстрани.

Играйте комфортно с детските тенис обувки PUMA Ballesta Trainers !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Бял
Спорт: Бягане; Тенис на Корт; Тенис на Маса
Пол: Момче; Момиче
Материал: Текстил
Марка: Puma
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех