Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските Тенис Обувки HEAD Sprint Junior SS15</strong> са снабдени с всички характеристики, които един млад играч би искал да притежават. Специално изработени за детското ходило, може да сте сигурни че този модел носи 100% комфорт и лекота.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Детските Тенис Обувки HEAD Sprint Junior SS15 </strong>са изградени от издръжлива кожа и дишаща мрежа за постоянно свежо усещане, което се допълва и от мрежест език. Удобна междинна<strong> EVA подметка</strong> за максимално меко усещане. Подметка не оставяща следи, подходяща за всеки корт, с вградени гъвкави нарези на грайфера. Гумено покритие за пръстите и средата на ходилото. <strong>HEAD HyBrasion</strong> гумено съединнение за максимална издръжливост. Атрактивна комбинация от цветове в черно, жълто и бяло, със странично отличително лого на <strong>HEAD.</strong><br><br> Искате най-доброто за корта? Имате го с <br><strong>детските тенис обувки HEAD Sprint Junior SS15!</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 300476a
76.00 New

Детски Тенис Обувки HEAD Sprint Junior SS15

Този продукт вече не се предлага!
-30%
109.00
76.00лв.
Спестявате 33.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските Тенис Обувки HEAD Sprint Junior SS15 са снабдени с всички характеристики, които един млад играч би искал да притежават. Специално изработени за детското ходило, може да сте сигурни че този модел носи 100% комфорт и лекота.

Детските Тенис Обувки HEAD Sprint Junior SS15 са изградени от издръжлива кожа и дишаща мрежа за постоянно свежо усещане, което се допълва и от мрежест език. Удобна междинна EVA подметка за максимално меко усещане. Подметка не оставяща следи, подходяща за всеки корт, с вградени гъвкави нарези на грайфера. Гумено покритие за пръстите и средата на ходилото. HEAD HyBrasion гумено съединнение за максимална издръжливост. Атрактивна комбинация от цветове в черно, жълто и бяло, със странично отличително лого на HEAD.

Искате най-доброто за корта? Имате го с
детските тенис обувки HEAD Sprint Junior SS15!WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Бягане; Тенис на Корт; Тенис на Маса
Пол: Момче; Момиче
Материал: Еко Кожа
Марка: Head
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех