Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските Тенис Обувки HEAD Monster Velcro II</strong>- предимство за младите играчи.. Тенис обувките <strong>HEAD</strong> са изградени от леки <strong>микровлакна</strong> и синтетичини материали, базирани на напреднали технологии, за да гарантират максимален комфорт и стабилност при всякакви игрови ситуации.</p> <p>Горната част е изградена от<strong> </strong>висококачествена изкуствена кожа, с защита на пръстите и специален детски накрайник. С удобно <strong>Велкро</strong> закопчаване. Леко повдигнатата междинна <strong>подметка EVA</strong>, припепва по крака и позволява стабилност във всички посоки, основната подметка е спореста<strong>&nbsp;</strong>. Това е обувка подходяща за всички кортове.</p> <p>Високото абразивно гумено съединение е специално разработено за подложените на най-висок стрес зони на подметките и осигурява превъзходно триене на всякаква настилка. Интегрираната във външната предна част на стъпалото периферия от твърда гума, осигурява оптимална стабилност и позволява бърза промяна на посоката.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Детските Тенис Обувки HEAD Monster Velcro II</strong>-активна енергия за Вашите крака.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM</strong></p>
Model: 300024a
62.00 New

Детски Тенис Обувки HEAD Monster Velcro II

Този продукт вече не се предлага!
-34%
95.00
62.00лв.
Спестявате 33.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските Тенис Обувки HEAD Monster Velcro II- предимство за младите играчи.. Тенис обувките HEAD са изградени от леки микровлакна и синтетичини материали, базирани на напреднали технологии, за да гарантират максимален комфорт и стабилност при всякакви игрови ситуации.

Горната част е изградена от висококачествена изкуствена кожа, с защита на пръстите и специален детски накрайник. С удобно Велкро закопчаване. Леко повдигнатата междинна подметка EVA, припепва по крака и позволява стабилност във всички посоки, основната подметка е спореста . Това е обувка подходяща за всички кортове.

Високото абразивно гумено съединение е специално разработено за подложените на най-висок стрес зони на подметките и осигурява превъзходно триене на всякаква настилка. Интегрираната във външната предна част на стъпалото периферия от твърда гума, осигурява оптимална стабилност и позволява бърза промяна на посоката.

 

Детските Тенис Обувки HEAD Monster Velcro II-активна енергия за Вашите крака.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM

Марка: Head
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех