Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските Тенис Обувки HEAD Lazer Junior SS15 </strong>са изработени, с цел да задоволят нуждите и на най-капризните играчи. Проектирани в специфична форма за деца.<strong><br></strong><br><br> <strong><strong data-redactor-tag="strong">Детските Тенис Обувки HEAD Lazer Junior</strong> </strong><strong> </strong>са изработени от издръжлива кожа и дишаща мрежа, мрежестият език се грижи за допълнителна вентилация и постоянна свежест. Мека <strong>EVA подплата</strong> за постоянен комфорт. Подметка не оставяща следи, подходяща за всеки корт.<strong> HyBrasion</strong> гумено съединение за иновативна издръжливост. Стилен син дизайн за ценители с отличителни оранжеви акценти.<br><br> Доверете се на комфорта на корта с<strong><strong data-redactor-tag="strong"> детските тенис обувки HEAD Lazer Junior</strong> !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 300478
66.00 New

Детски Тенис Обувки HEAD Lazer Junior SS15

Този продукт вече не се предлага!
-30%
95.00
66.00лв.
Спестявате 29.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските Тенис Обувки HEAD Lazer Junior SS15 са изработени, с цел да задоволят нуждите и на най-капризните играчи. Проектирани в специфична форма за деца.


Детските Тенис Обувки HEAD Lazer Junior са изработени от издръжлива кожа и дишаща мрежа, мрежестият език се грижи за допълнителна вентилация и постоянна свежест. Мека EVA подплата за постоянен комфорт. Подметка не оставяща следи, подходяща за всеки корт. HyBrasion гумено съединение за иновативна издръжливост. Стилен син дизайн за ценители с отличителни оранжеви акценти.

Доверете се на комфорта на корта с детските тенис обувки HEAD Lazer Junior !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Тъмносин
Спорт: Бягане; Тенис на Корт; Тенис на Маса
Пол: Момче; Момиче
Материал: Еко Кожа
Марка: Head
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех