Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските Тенис Обувки BABOLAT Pulsion BPM</strong> са подходящи за най-младите играчи, които искат да си осигурят добро представяне и издръжливост, без компромиси с комфорта.<strong>&nbsp;</strong></p> <p><strong> </strong><strong>Детските Тенис Обувки BABOLAT Pulsion BPM </strong>са с гъвкава и олекотена горна част, която дава така важната свобода на движенията и вентилира детското краче. Велкро лента като допълнение на връзките за допълнително пристягане. Долна подметка подходяща за всякакви кортове. Средна <strong>Ortholite</strong> подметка абсорбираща шока от удара със земната повърхност и даваща меко усещане на петата. Подплата от пяна за допълнителен комфорт. Атрактивен модел в бял цвят, с отличаващи се черни и сини акценти.</p> <p>Играйте, като млади победители с <strong>детските тенис обувки BABOLAT Pulsion BPM</strong> !</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 300462
49.00 New

Детски Тенис Обувки BABOLAT Pulsion BPM

Този продукт вече не се предлага!
-16%
59.00
49.00лв.
Спестявате 10.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските Тенис Обувки BABOLAT Pulsion BPM са подходящи за най-младите играчи, които искат да си осигурят добро представяне и издръжливост, без компромиси с комфорта. 

Детските Тенис Обувки BABOLAT Pulsion BPM са с гъвкава и олекотена горна част, която дава така важната свобода на движенията и вентилира детското краче. Велкро лента като допълнение на връзките за допълнително пристягане. Долна подметка подходяща за всякакви кортове. Средна Ortholite подметка абсорбираща шока от удара със земната повърхност и даваща меко усещане на петата. Подплата от пяна за допълнителен комфорт. Атрактивен модел в бял цвят, с отличаващи се черни и сини акценти.

Играйте, като млади победители с детските тенис обувки BABOLAT Pulsion BPM !

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех