Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските Маратонки SERGIO TACCHINI Gaspari Eva Runner</strong> са създадени специално, за да носят удобство и комфорт на детското краче.<br><br><strong>Детските Маратонки SERGIO TACCHINI Gaspari Eva Runner</strong> са изработени от текстилни, дишащи материали във вътрешната част и висококачесвена и многократно преработвана, изкуствена кожа. Стелката е изработена от т.нар. „<strong>EVA полимер</strong>", благодарение на който обувките се приспособяват и прилепват като втора кожа към крака. Освен това той е еластичен, влагоустойчив и притежава антибактериални свойства. Шесте реда връзки допълнително подсилват тези приятни усещания. Подметката е направена от мека гума и значително редуцира стреса при движение, трудно се изтрива и е стабилна при всякакви климатични условия.<br><br><strong>Детските Маратонки SERGIO TACCHINI Gaspari Eva Runner</strong> имат стилна и много различна визия, характеризираща се с високо качество и добра цена.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br>
Model: 503404
49.90 New

Детски Маратонки SERGIO TACCHINI Gaspari Eva Runner

Този продукт вече не се предлага!
-47%
95.00
49.90лв.
Спестявате 45.10лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските Маратонки SERGIO TACCHINI Gaspari Eva Runner са създадени специално, за да носят удобство и комфорт на детското краче.

Детските Маратонки SERGIO TACCHINI Gaspari Eva Runner са изработени от текстилни, дишащи материали във вътрешната част и висококачесвена и многократно преработвана, изкуствена кожа. Стелката е изработена от т.нар. „EVA полимер", благодарение на който обувките се приспособяват и прилепват като втора кожа към крака. Освен това той е еластичен, влагоустойчив и притежава антибактериални свойства. Шесте реда връзки допълнително подсилват тези приятни усещания. Подметката е направена от мека гума и значително редуцира стреса при движение, трудно се изтрива и е стабилна при всякакви климатични условия.

Детските Маратонки SERGIO TACCHINI Gaspari Eva Runner имат стилна и много различна визия, характеризираща се с високо качество и добра цена.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Черен
Спорт: Бягане; Фитнес
Пол: Момче; Момиче
Материал: Еко Кожа; EVA Пяна
Марка: Sergio Tacchini
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Ежедневен; Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех