Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските Маратонки PUMA Future Cat M2 Trainers</strong> са обувки с "бензин в кръвта". Един от най-популярните и обичани модели на марката досега.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Детските Маратонки PUMA Future Cat M2 Trainers </strong>са изработени от издръжлива, полирана кожа. <strong>EVA междинна подметка</strong>, която прилепва по крака, абсорбира шока от удара със земната повърхност и неприятните миризми, с антимикробен ефект. Външна износоустойчива подметка, със заоблена пета. Атрактивно асиметрично разположение на връзките за визуален ефект. Стилно съчетание на цветовете от бяло, черно и сребристо, с изображение на прочутата котка на <strong>PUMA </strong>отстрани и отпред.<br><br> Доставете комфорт на детето си с <strong>детските маратонки PUMA Future Cat M2 Trainers !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 300450
54.90 New

Детски Маратонки PUMA Future Cat M2 Trainers

Този продукт вече не се предлага!
-50%
111.00
54.90лв.
Спестявате 56.10лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските Маратонки PUMA Future Cat M2 Trainers са обувки с "бензин в кръвта". Един от най-популярните и обичани модели на марката досега.

Детските Маратонки PUMA Future Cat M2 Trainers са изработени от издръжлива, полирана кожа. EVA междинна подметка, която прилепва по крака, абсорбира шока от удара със земната повърхност и неприятните миризми, с антимикробен ефект. Външна износоустойчива подметка, със заоблена пета. Атрактивно асиметрично разположение на връзките за визуален ефект. Стилно съчетание на цветовете от бяло, черно и сребристо, с изображение на прочутата котка на PUMA отстрани и отпред.

Доставете комфорт на детето си с детските маратонки PUMA Future Cat M2 Trainers !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял
Спорт: Бягане
Пол: Момче; Момиче
Материал: Еко Кожа; EVA Пяна
Марка: Puma
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех