Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските маратонки ADIDAS Snice CF K Scarpe Bambino</strong> са проектирани и изработени по начин, по който комфорта и сигурността на вашето дете са гарантирани.</p> <p>Модела наподобява моделите за възрастни, но са по-леки и подсилени. Цялата горна част е изработена от синтетична кожа, с изключение на езика, който е от мрежеста тъкан за проветрение. Традиционните за <strong>Adidas </strong>три ленти са лачени, което придава модерен привкус на маратонките. За по-голямо удобство на вас и децата, обувките се закопчават посредством велкро лепенки. Хастара от вътрешната страна е мекичък, подплатен и с микроотвори, които предпазват краката от излишно изпотяване. За максималното удобство спомагат и <strong>Ortholite&reg;</strong> стелките. Изградени са от биоматериали, които променят формата си, така че да съвпадат с извивките на крака във всеки един момент. Също така стелките са антибактериални, не задържат вода и не предизвикват неприятни миризми. Меката гумена подметка абсорбира напрежението при движение, има добро сцепление и трудно се изтрива. Цветовете са свежи и типично детски.</p> <p><br /><strong>Детските маратонки ADIDAS Snice CF K Scarpe Bambino</strong> са идеален партньор за вашето дете навсякъде и по всяко време.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 300321
59.50 New

Детски Маратонки ADIDAS Snice CF K Scarpe Bambino

Този продукт вече не се предлага!
-50%
119.00
59.50лв.
Спестявате 59.50лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските маратонки ADIDAS Snice CF K Scarpe Bambino са проектирани и изработени по начин, по който комфорта и сигурността на вашето дете са гарантирани.

Модела наподобява моделите за възрастни, но са по-леки и подсилени. Цялата горна част е изработена от синтетична кожа, с изключение на езика, който е от мрежеста тъкан за проветрение. Традиционните за Adidas три ленти са лачени, което придава модерен привкус на маратонките. За по-голямо удобство на вас и децата, обувките се закопчават посредством велкро лепенки. Хастара от вътрешната страна е мекичък, подплатен и с микроотвори, които предпазват краката от излишно изпотяване. За максималното удобство спомагат и Ortholite® стелките. Изградени са от биоматериали, които променят формата си, така че да съвпадат с извивките на крака във всеки един момент. Също така стелките са антибактериални, не задържат вода и не предизвикват неприятни миризми. Меката гумена подметка абсорбира напрежението при движение, има добро сцепление и трудно се изтрива. Цветовете са свежи и типично детски.


Детските маратонки ADIDAS Snice CF K Scarpe Bambino са идеален партньор за вашето дете навсякъде и по всяко време.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех