Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските Маратонки ADIDAS BT Boom</strong> са един съвършен модел в многообразието на обувки. Неслучайно някои от най-добрите атлети в света носят именно <strong>ADIDAS</strong>, успешната история на марката се дължи на безбройните иновации, които въвеждат, така че сега е времето да станете част от една легенда.<br><br><strong>Детските Маратонки ADIDAS BT Boom</strong> са с класически силует, като дизайнерите са заложили на свежа бяло-черна комбинация на цветовете. Логото на марката краси външната страна на езика и задната част над петата. Обувките предлагат всичките удобства на модерните технологии за омекотяване и стабилност. Горна повърхност от дищаща мрежа за осигураване на максимална вентилация. Ергономична <strong>Eva вътрешна подметка</strong>, прилепваща към формата на крака с антибактериално действие, неутрализиращо неприятните миризми, подплатена вътрешна част с мека, пореста <strong>EVA пяна</strong> за омекотяване и премахване на напрежението в коленете. Докато мрежестата тъкан в горната част се грижи за вентилацията, висококачествена кожа е прибавена за издръжливостта. Външната подметка не осигурява само отлично сцепление със земната повърхност, но е противоплъзгаща и устойчива на триене. Със специфичен процеп по средата й за допълнителна стабилност.<br><br><strong>Детските Маратонки ADIDAS BT Boom </strong>са един много специален подарък, който може да направите на детето си !<br><br><strong><br>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br>
Model: 300441
69.00 New

Детски Маратонки ADIDAS BT Boom

Този продукт вече не се предлага!
-44%
125.00
69.00лв.
Спестявате 56.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските Маратонки ADIDAS BT Boom са един съвършен модел в многообразието на обувки. Неслучайно някои от най-добрите атлети в света носят именно ADIDAS, успешната история на марката се дължи на безбройните иновации, които въвеждат, така че сега е времето да станете част от една легенда.

Детските Маратонки ADIDAS BT Boom са с класически силует, като дизайнерите са заложили на свежа бяло-черна комбинация на цветовете. Логото на марката краси външната страна на езика и задната част над петата. Обувките предлагат всичките удобства на модерните технологии за омекотяване и стабилност. Горна повърхност от дищаща мрежа за осигураване на максимална вентилация. Ергономична Eva вътрешна подметка, прилепваща към формата на крака с антибактериално действие, неутрализиращо неприятните миризми, подплатена вътрешна част с мека, пореста EVA пяна за омекотяване и премахване на напрежението в коленете. Докато мрежестата тъкан в горната част се грижи за вентилацията, висококачествена кожа е прибавена за издръжливостта. Външната подметка не осигурява само отлично сцепление със земната повърхност, но е противоплъзгаща и устойчива на триене. Със специфичен процеп по средата й за допълнителна стабилност.

Детските Маратонки ADIDAS BT Boom са един много специален подарък, който може да направите на детето си !


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял
Спорт: Бягане; Тенис на Корт; Тенис на Маса
Пол: Момче; Момиче
Материал: Еко Кожа; EVA Пяна
Марка: Adidas
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех