Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските маратонки ADIDAS Adistar Racer Velcro </strong>са създадени, за да носят удобство и сигурност на всички деца по целия свят.</p> <p>Взаимствани са изцяло от моделите за възрастни, но са по-олекотени. Горната им част е съчтание между кожа и мрежест полиестер. Порите на плата предотвратяват запаряването на краката, тъй като позволяват на въздуха да циркулира. За максимално улеснение на вас и вашите деца, маратонките са пригодени със велкро система за закопчаване състояща се от две ленти. Стелката е изработена от т.нар. &bdquo;EVA полимер&rdquo;. Благодарение на него маратонките се приспособяват към крака и създават невероятно чувство за комфорт. Освен това той е влагоустойчив и притежава антибактериални свойства. Подметката е каучукова, трудно се изтрива и не се плъзга. От вътрешната страна, маратонките са обшити с мек хастар, подплатен с тънък слой вата. Цветовете са свежи и типично детски.</p> <p><strong>Детските маратонки ADIDAS Adistar Racer Velcro </strong>са най-добрия партньр по бягане на вашето дете.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 300278
44.00 New

Детски Маратонки ADIDAS Adistar Racer Velcro

Този продукт вече не се предлага!
-50%
89.00
44.00лв.
Спестявате 45.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските маратонки ADIDAS Adistar Racer Velcro са създадени, за да носят удобство и сигурност на всички деца по целия свят.

Взаимствани са изцяло от моделите за възрастни, но са по-олекотени. Горната им част е съчтание между кожа и мрежест полиестер. Порите на плата предотвратяват запаряването на краката, тъй като позволяват на въздуха да циркулира. За максимално улеснение на вас и вашите деца, маратонките са пригодени със велкро система за закопчаване състояща се от две ленти. Стелката е изработена от т.нар. „EVA полимер”. Благодарение на него маратонките се приспособяват към крака и създават невероятно чувство за комфорт. Освен това той е влагоустойчив и притежава антибактериални свойства. Подметката е каучукова, трудно се изтрива и не се плъзга. От вътрешната страна, маратонките са обшити с мек хастар, подплатен с тънък слой вата. Цветовете са свежи и типично детски.

Детските маратонки ADIDAS Adistar Racer Velcro са най-добрия партньр по бягане на вашето дете.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех