Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските маратонки ADIDAS Adifaito CF K</strong> са олекотени обувки за бягане, с атрактивен и свеж дизайн, съобразен с технологията <strong>adiFIT &reg;</strong>, която позволява правилно оразмеряване.&nbsp; Горната им част представлява комбинация на елементи от изкуствена кожа и омрежен найлон за оптимална вентилация на крака.</p> <p>Моделът е проектиран и с тройна велкро каишка за закопчаване, с която обуването и събуването е бързо, лесно и удобно. Вътрешната част на тези обувки е изработена изцяло от текстил и е със свалящи се OrthoLite &reg; EVA стелки, които попиват влагата и имат анти-батериални действие. Каучуковите подметки не се зацапват &ndash; те са гъвкави, стабилни и осигуряват по-голяма издръжливост.</p> <p><strong>Детските маратонки ADIDAS Adifaito CF K</strong> са гаранция за максималния комфорт на малките спортисти.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 300238
69.00 New

Детски Маратонки ADIDAS Adifaito CF K

Този продукт вече не се предлага!
69.00
69.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските маратонки ADIDAS Adifaito CF K са олекотени обувки за бягане, с атрактивен и свеж дизайн, съобразен с технологията adiFIT ®, която позволява правилно оразмеряване.  Горната им част представлява комбинация на елементи от изкуствена кожа и омрежен найлон за оптимална вентилация на крака.

Моделът е проектиран и с тройна велкро каишка за закопчаване, с която обуването и събуването е бързо, лесно и удобно. Вътрешната част на тези обувки е изработена изцяло от текстил и е със свалящи се OrthoLite ® EVA стелки, които попиват влагата и имат анти-батериални действие. Каучуковите подметки не се зацапват – те са гъвкави, стабилни и осигуряват по-голяма издръжливост.

Детските маратонки ADIDAS Adifaito CF K са гаранция за максималния комфорт на малките спортисти.

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех