Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските кецове ADIDAS Top Ten HI К </strong>са перфектното допълнение към вашите клин, &bdquo;skinny&rdquo; дънки или спортен екип. Вдъхновени от модата в баскетбола, те са подходящи за всеки, който иска да покаже, че не е безразличен към спорта.</p> <p>Кецовете са изработени от кожа и синтетична материя в горната част. Това съчетание е поднесено в класическата комбинация от черно и бяло. Върховете с цвят слонова кост разчупват иначе изчистения силует на кецовете. В предната част и острани са перфорирани с цел по-добра вентилация на краката. Подметката на кецовете е направена от висококачествен синтетичен каучук. Голямата еластичност на каучука прави ходенето истинско удоволствие. Вътрешната им страна е покрита с мек и изключително гладък бял хастар. В зоната около глезена са подплатени с вата за по-голям комфорт и по-добро прилепване към крака.</p> <p><strong>Детските кецове ADIDAS Top Ten HI К </strong>представляват модел, в който се срещат класика, качество и комфорт. Ако това не е достатъчно, с лекота можем да добавим още стил и практичност.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 300252a
52.00 New

Детски Кецове ADIDAS Top Ten Hi К

Този продукт вече не се предлага!
-59%
129.00
52.00лв.
Спестявате 77.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските кецове ADIDAS Top Ten HI К са перфектното допълнение към вашите клин, „skinny” дънки или спортен екип. Вдъхновени от модата в баскетбола, те са подходящи за всеки, който иска да покаже, че не е безразличен към спорта.

Кецовете са изработени от кожа и синтетична материя в горната част. Това съчетание е поднесено в класическата комбинация от черно и бяло. Върховете с цвят слонова кост разчупват иначе изчистения силует на кецовете. В предната част и острани са перфорирани с цел по-добра вентилация на краката. Подметката на кецовете е направена от висококачествен синтетичен каучук. Голямата еластичност на каучука прави ходенето истинско удоволствие. Вътрешната им страна е покрита с мек и изключително гладък бял хастар. В зоната около глезена са подплатени с вата за по-голям комфорт и по-добро прилепване към крака.

Детските кецове ADIDAS Top Ten HI К представляват модел, в който се срещат класика, качество и комфорт. Ако това не е достатъчно, с лекота можем да добавим още стил и практичност.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех