Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Детските кецове ADIDAS Originals Court Super Mid Trainers</strong> са създадени, за да се чувстват вашите деца добре и удобно.</p> <p>Отгоре кецовете са изработени от набук, който е най-качествената, непропусклива и лесна за поддръжка кожа, тъй като е специално обработена и импрегнирана. Може да се почиства дори и само със суха кърпа. Отвътре са покрити с мек, текстилен и незапаряващ хастар. Стелката е съобразена с нежните детски крака и е допълнително омекотена и подплатена. Подметката е с дебелина 1 см и &nbsp;е направена от еластичен каучук, с помощта на който децата ще се чувстват по-стабилни и сигурни при всякакви условия. Благодарение на нея напрежението в краката също е сведено до минимум. В цветово отношение кецовете са тъмно сини с бели акценти и декоративни шевове.</p> <p><strong>Детските кецове ADIDAS Originals Court Super Mid Trainers</strong> са един прекрасен модел, който дарява децата със стила и комфорта, от който се нуждаят.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</p>
Model: 300406
97.00 New

Детски Кецове ADIDAS Originals Court Super Mid Trainers

Този продукт вече не се предлага!
-24%
129.00
97.00лв.
Спестявате 32.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Детските кецове ADIDAS Originals Court Super Mid Trainers са създадени, за да се чувстват вашите деца добре и удобно.

Отгоре кецовете са изработени от набук, който е най-качествената, непропусклива и лесна за поддръжка кожа, тъй като е специално обработена и импрегнирана. Може да се почиства дори и само със суха кърпа. Отвътре са покрити с мек, текстилен и незапаряващ хастар. Стелката е съобразена с нежните детски крака и е допълнително омекотена и подплатена. Подметката е с дебелина 1 см и  е направена от еластичен каучук, с помощта на който децата ще се чувстват по-стабилни и сигурни при всякакви условия. Благодарение на нея напрежението в краката също е сведено до минимум. В цветово отношение кецовете са тъмно сини с бели акценти и декоративни шевове.

Детските кецове ADIDAS Originals Court Super Mid Trainers са един прекрасен модел, който дарява децата със стила и комфорта, от който се нуждаят. 

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех