Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските стоножки PUMA Boca TT JR</strong> са специално създадени за децата, които искат да блеснат с прецизност и постоянство на терена, сравними с тези на големите имена във футбола.<br><br> Горната им част е изработена от висококачествена еко кожа съчетана отстрани с мрежеста материя, които се характеризират с голяма лекота, устойчивост при продължителни натоварвания, гъвкавост и дишане. Всичко това осигурява едно напълно естествено усещане за топката. Стелките, които са използвани за тези стоножки са анатомично проектирани и се наричат <strong>„ecoOrtholite</strong>". Типично за тях е, че имат противогъбични и антибактериални свойства, благодарение на активния въглен влизащ в състава им, който инхибира растежа на микроорганизмите и предотвратява неприятните миризми. Също така те са много меки и ергономични. Отвътре стоножките са покрити с мека подплата обшита отгоре с мрежест текстил, който позволява доброто проветрение на нежните детски крачета, като ги дарява с така небходимия комфорт. Друга важна част от дизайна им е подметката. Изработена е от здрав и качествен <strong>каучук</strong> снабден с ясно обособени гумени издатини, които дават идеално сцепление и маневреност. За сметка на всичко останало, цветовете са семпли – основно черно, като логото на производителя отстрани е бяло, а това на езика е ярко червено.<br><br> <br><strong>Детските стоножки PUMA Boca TT JR </strong>са гаранция за една качествена и наистина добра игра.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 300408
49.90 New

Детски Стоножки PUMA Boca TT JR

Този продукт вече не се предлага!
-43%
89.00
49.90лв.
Спестявате 39.10лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските стоножки PUMA Boca TT JR са специално създадени за децата, които искат да блеснат с прецизност и постоянство на терена, сравними с тези на големите имена във футбола.

Горната им част е изработена от висококачествена еко кожа съчетана отстрани с мрежеста материя, които се характеризират с голяма лекота, устойчивост при продължителни натоварвания, гъвкавост и дишане. Всичко това осигурява едно напълно естествено усещане за топката. Стелките, които са използвани за тези стоножки са анатомично проектирани и се наричат „ecoOrtholite". Типично за тях е, че имат противогъбични и антибактериални свойства, благодарение на активния въглен влизащ в състава им, който инхибира растежа на микроорганизмите и предотвратява неприятните миризми. Също така те са много меки и ергономични. Отвътре стоножките са покрити с мека подплата обшита отгоре с мрежест текстил, който позволява доброто проветрение на нежните детски крачета, като ги дарява с така небходимия комфорт. Друга важна част от дизайна им е подметката. Изработена е от здрав и качествен каучук снабден с ясно обособени гумени издатини, които дават идеално сцепление и маневреност. За сметка на всичко останало, цветовете са семпли – основно черно, като логото на производителя отстрани е бяло, а това на езика е ярко червено.


Детските стоножки PUMA Boca TT JR са гаранция за една качествена и наистина добра игра.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Футбол
Пол: Момче
Материал: Еко Кожа
Марка: Puma
Тип Обувки: Стоножки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех