Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детските Джапанки PUMA Lucie 2 Tribal Sandals</strong> са лесен, свеж и удобен начин Вашето дете да стартира едно незабравимо лято.<br><br> <strong>Детските Джапанки PUMA Lucie 2 Tribal Sandals </strong>са изработени от издръжлива гума в горната част, средна и долна <strong>EVA подметки</strong>. Средната се характеризира с ненадминато леко и меко усещане и напасването по крака, а долната е износоустойчива. Но първокласните характеристики на тази джапанка не спират дотук. Тя пленява и с атрактивния си външен вид-модерно трайбъл оцветяване на подметката в цветове-хибискус, черен, жълт и син и тънка стилна черна каишка.<br><br> Оцветете лятото си с <strong>детските джапанки PUMA Lucie 2 Tribal Sandals !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 300460
27.00 New

Детски Джапанки PUMA Lucie 2 Tribal Sandals

Този продукт вече не се предлага!
-50%
55.00
27.00лв.
Спестявате 28.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детските Джапанки PUMA Lucie 2 Tribal Sandals са лесен, свеж и удобен начин Вашето дете да стартира едно незабравимо лято.

Детските Джапанки PUMA Lucie 2 Tribal Sandals са изработени от издръжлива гума в горната част, средна и долна EVA подметки. Средната се характеризира с ненадминато леко и меко усещане и напасването по крака, а долната е износоустойчива. Но първокласните характеристики на тази джапанка не спират дотук. Тя пленява и с атрактивния си външен вид-модерно трайбъл оцветяване на подметката в цветове-хибискус, черен, жълт и син и тънка стилна черна каишка.

Оцветете лятото си с детските джапанки PUMA Lucie 2 Tribal Sandals !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен
Пол: Момче; Момиче
Материал: Гума; EVA Пяна
Марка: Puma
Тип Обувки: Джапанки
Сезон: Лято
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех