Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Бебешките Обувки/Туфли MAXIMA Slippers</strong> са подходящи за танци от най-различен стил. Могат да се използват както от професионалисти, така и от любители.<br><br><strong><strong data-redactor-tag="strong">Бебешките Обувки/Туфли MAXIMA Slippers</strong></strong> са изработени от естествена кожа, която не запаряват крака дори по време на най-активното движение. Най-голямото предимство на туфлите е, че са леки, което гарантира минимано матоварване на мускулите и максимално удобство. Те разполагат с ластик, който да ги държи плътно по крака, без да стяга. В долната част на подметката има релефни части при възглавничките и петите, което органичава възможността за натъртване или нараняване на стъпалата.<br><br><strong>Тегло за чифт:</strong> 60г.<br><br>Помогнете на детето си да изживее неповторимата магия на танца с<strong> <strong data-redactor-tag="strong">Бебешките Обувки/Туфли MAXIMA Slippers</strong></strong>.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 502525
28.00 New

Бебешки Обувки/Туфли MAXIMA Slippers

Този продукт вече не се предлага!
28.00
28.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Бебешките Обувки/Туфли MAXIMA Slippers са подходящи за танци от най-различен стил. Могат да се използват както от професионалисти, така и от любители.

Бебешките Обувки/Туфли MAXIMA Slippers са изработени от естествена кожа, която не запаряват крака дори по време на най-активното движение. Най-голямото предимство на туфлите е, че са леки, което гарантира минимано матоварване на мускулите и максимално удобство. Те разполагат с ластик, който да ги държи плътно по крака, без да стяга. В долната част на подметката има релефни части при възглавничките и петите, което органичава възможността за натъртване или нараняване на стъпалата.

Тегло за чифт: 60г.

Помогнете на детето си да изживее неповторимата магия на танца с Бебешките Обувки/Туфли MAXIMA Slippers.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Бежов
Спорт: Танци; Художествена Гимнастика
Пол: Момиче
Материал: Естествена Кожа
Марка: Maxima
Тип Обувки: Танцови
Сезон: Пролет; Лято; Есен; Зима
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех