Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Детската тениска ADIDAS Originals Girls Crew LogoT-Shirt</strong>, както е изобразено отпред, е поднесена на децата с любов от <strong>ADIDAS</strong>.<br><br> <br> Изработена е от 100% естествен памук, поради което тя притежава редица важни характеристики. Тениската е мека, удобна, хигиенична, дишаща, щадяща чувствителната детска кожа и най-вече лесна за пране и поддръжка. Модела наподобява тези за възрастни, като задната част е издължена за сметка на предната. Тениската е основно бяла, но с цикламен принт на „целувка" отпред централно на гърдите. Върху нея с черни букви на английски е изписано „От адидас с любов". <br><br> <strong>Детската тениска ADIDAS Originals Girls Crew LogoT-Shirt</strong> е нашето семпло, различно и най-вече модерно предложение за по-малките госпожици.<br><br> Размери:<br> XXS - 6/7 г.<br>XS - 7/8 г.<br> S - 8/9 г.<br> M - 9/10 г.<br> L - 10/11 г.<br> XL - 11/12 г.<br> XXL - 13/14 г.<br><br> WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br><br>
Model: 300405
19.99 New

Детска Тениска ADIDAS Originals Girls Crew LogoT-Shirt

Този продукт вече не се предлага!
-50%
39.99
19.99лв.
Спестявате 20.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Детската тениска ADIDAS Originals Girls Crew LogoT-Shirt, както е изобразено отпред, е поднесена на децата с любов от ADIDAS.


Изработена е от 100% естествен памук, поради което тя притежава редица важни характеристики. Тениската е мека, удобна, хигиенична, дишаща, щадяща чувствителната детска кожа и най-вече лесна за пране и поддръжка. Модела наподобява тези за възрастни, като задната част е издължена за сметка на предната. Тениската е основно бяла, но с цикламен принт на „целувка" отпред централно на гърдите. Върху нея с черни букви на английски е изписано „От адидас с любов".

Детската тениска ADIDAS Originals Girls Crew LogoT-Shirt е нашето семпло, различно и най-вече модерно предложение за по-малките госпожици.

Размери:
XXS - 6/7 г.
XS - 7/8 г.
S - 8/9 г.
M - 9/10 г.
L - 10/11 г.
XL - 11/12 г.
XXL - 13/14 г.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял
Пол: Момиче
Материал: Памук
Марка: Adidas
Тип Дрехи: Тениски
Сезон: Пролет; Лято
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех