Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските Обувки PUMA Tia Espi</strong> са подходящи за летните и по-топли есенни дни. Те са удобни, леки, меки и здрави, което ги прави предпочитан и търсен модел.<br><br> <strong>Дамските Обувки PUMA Tia Espi</strong> са от естествена кожа, а вътрешната част е изработена от текстил. Обувките разполагат с лента, която минава през горната част на ходилото, с цел по-стабилно придържане на обувката към крака. Предимстово на този модел е лесното събуване и обуване. Друго много важно предимство е, че са подплътени допълнително на местата с по-голямо износване, което гарантира за тяхната издръжливост и здравина. Предлагат се в свеж златист цвят, който би седял много добре в комбинация с почти всички Ваши ежедневни дрехи.<br><br> Осигурете си удобство през слънчевите и топли дни с <strong>Дамските Обувки PUMA Tia Espi</strong>.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 200860
45.00 New

Дамски Обувки PUMA Tia Espi

Този продукт вече не се предлага!
-52%
95.00
45.00лв.
Спестявате 50.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските Обувки PUMA Tia Espi са подходящи за летните и по-топли есенни дни. Те са удобни, леки, меки и здрави, което ги прави предпочитан и търсен модел.

Дамските Обувки PUMA Tia Espi са от естествена кожа, а вътрешната част е изработена от текстил. Обувките разполагат с лента, която минава през горната част на ходилото, с цел по-стабилно придържане на обувката към крака. Предимстово на този модел е лесното събуване и обуване. Друго много важно предимство е, че са подплътени допълнително на местата с по-голямо износване, което гарантира за тяхната издръжливост и здравина. Предлагат се в свеж златист цвят, който би седял много добре в комбинация с почти всички Ваши ежедневни дрехи.

Осигурете си удобство през слънчевите и топли дни с Дамските Обувки PUMA Tia Espi.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Златен
Пол: Жени
Материал: Естествена Кожа
Марка: Puma
Тип Обувки: Балерини
Закопчаване: Велкро
Сезон: Пролет; Лято; Есен
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех