Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските обувки ADIDAS QT Comfort </strong>са най-успешния и продаван модел на <strong>adidas </strong>от серията <em><strong data-redactor-tag="strong">NEO.</strong></em><br><br> <strong> </strong>Модела притежава спортна нотка, съчетана с небрежност, но с усет към модата и акцент върху забавлението. Направени са от материали подбрани и съобразени напълно с тяхното предназначение, а именно горещите летни дни и плажа. Горната част е изработена от 100% водоустойчива микропореста гума известна като <em>„EVA". </em>Благодарение на това обувките са изключително леки и удобени за носене. Снабдени са с множество отвори, за да осигурят максимално охлаждане и вентилация на краката. Освен това, те прекрасно прилепват по крака, създавайки ефект <em>„втора кожа". </em>Равната и ниска подметка от синтетичен каучук внася още повече комфорт и допълнително ги олекотява.<br><br> <strong>Дамските обувки ADIDAS QT Comfort </strong>са в актуалние за всяко лято цветове-лилаво и бяло. Те са идеален пример за това, че модата и спорта са напълно съвместими. С тяхна помощ дори и на плажа ще бъдете в крак с модата.<br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br>
Model: 502919
29.00 New

Дамски Обувки ADIDAS QT Comfort

Този продукт вече не се предлага!
-50%
59.00
29.00лв.
Спестявате 30.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските обувки ADIDAS QT Comfort са най-успешния и продаван модел на adidas от серията NEO.

Модела притежава спортна нотка, съчетана с небрежност, но с усет към модата и акцент върху забавлението. Направени са от материали подбрани и съобразени напълно с тяхното предназначение, а именно горещите летни дни и плажа. Горната част е изработена от 100% водоустойчива микропореста гума известна като „EVA". Благодарение на това обувките са изключително леки и удобени за носене. Снабдени са с множество отвори, за да осигурят максимално охлаждане и вентилация на краката. Освен това, те прекрасно прилепват по крака, създавайки ефект „втора кожа". Равната и ниска подметка от синтетичен каучук внася още повече комфорт и допълнително ги олекотява.

Дамските обувки ADIDAS QT Comfort са в актуалние за всяко лято цветове-лилаво и бяло. Те са идеален пример за това, че модата и спорта са напълно съвместими. С тяхна помощ дори и на плажа ще бъдете в крак с модата.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Светлосин
Пол: Жени
Материал: EVA Пяна
Марка: Adidas
Тип Обувки: Обувки
Сезон: Пролет; Лято
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех